Vés al contingut
GMWINES_Cantinela-Cava-Eco_0

Marques Pròpies

Els vins i caves de GM FOOD guardonats amb 7 Premis Girovi

8 de juny de 2021

GM WINES està formada per 135 referències de 17 DO

GM WINES, marca pròpia de GM FOOD, ha participat al XXVIè Concurs de Vins, Escumosos i Vermuts de Catalunya – GIROVI’21 celebrat a Girona, on ha estat guardonada amb set medalles.

Cantinela Cava Eco (2020) ha estat premiat amb la Medalla Gran Or en la categoria de Vi Escumós Brut, mentre que l’Eternium Chardonnay (2020) va rebre la Medalla d’Or com a Vi Blanc Fusta. Els cinc vins restants: Eternium Selecció Cabernet (2020), Ciutat Vella (2019), Juve Masana Brut (2020), Juve Masana Brut Reserva Especial (2018) i Juve Masana Brut Reserva (2019) han rebut la Medalla d’Argent en les categories de Vi Negre Jove, Vi Negre Criança, Vi Escumós Brut i Vi Escumós Brut Reserva respectivament.

Fa més d’una dècada que GM FOOD va començar a desenvolupar GM WINES. En els seus inicis es va decidir apostar per vins amb una bona relació qualitat-preu, especialment seleccionats perquè els clients poguessin disposar de vins amb DO de referència i incloure’ls en cartes i menús dels seus negocis. Actualment, GM WINES compta amb un equip de sommeliers dedicats a seleccionar els millors productes de cada anyada i DO.

GM FOOD compta amb un important portfoli que inclou més de 135 referències de 17 Denominacions d’Origen diferents, que han rebut en  els últims anys diversos premis nacionals i internacionals que confirmen la seva qualitat.

El Concurs de Vins i Caves de Catalunya Girovi va ser creat l’any 1995, està homologat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya i es distingeix d’altres concursos similars per que s’hi presenten vins i caves de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya, i pel seu jurat, format tant experts del sector vitivinícola, com aficionats que han fet cursos de tast o que són reconeguts per l’organització pel seu bon criteri en aquesta funció.

GM Food Iberica

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca estatal amb la seva ensenya de cash&carry GM Cash-Gros Mercat, amb 70 centres i 21 gasolineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!