Vés al contingut
SUMA_GMFOOD_0

Supermercats

GM FOOD obre 24 supermercats a Catalunya durant el primer semestre

30 de juny de 2021

La companyia supera els 800 establiments franquiciats a tot l’Estat

30 de juny de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert 51 supermercats franquiciats durant el primer semestre de 2021 senyalitzats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR. Dels nous establiments, 24 estan a Catalunya (16 a Barcelona, 5 a Girona, 2 a Tarragona i 1 a Lleida) amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i han suposat la creació de 78 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 4142m². Les obertures s’emmarquen en el pla d’expansió que GM FOOD implementa des de fa anys per a la seva àrea de retail.

Dels 51 establiments inaugurats des de gener, 26 corresponen a l’ensenya SUMA (5 a Catalunya, 5 a la Comunitat Valenciana, 4 a Andalusia, 4 a Balears, 2 a Aragó, 2 a Galícia, i 1 a Castella – La Manxa, Canàries, Madrid i Navarra; 22 supermercats són Proxim (16 a Catalunya, 3 a Madrid i 1 a Aragó, Balears i Castella i Lleó). Els 3 centres restants són SPAR ubicats a Catalunya.

La companyia compta amb una plantilla de més de 1.100 persones a tot Catalunya, on actualment té 24 centres Gros Mercat, 2 plataformes logístiques, prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i 8 benzineres GM Oil.

GM FOOD, que durant aquest semestre ha superat les 800 franquícies, considera que el present i el futur està en el seu model de proximitat. Un model que ha evolucionat per a adaptar-lo a les exigències dels franquiciats i dels consumidors, dotant als establiments de noves eines i seccions per a oferir un servei complet: venda en línia, plats acabats i menjar saludable. En aquesta línia, està en marxa una aplicació de fidelització i venda en línia personalitzada per a franquiciats amb l’ensenya SUMA.

General Markets Food Iberica

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca estatal amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres i 21 gasolineres GM Oil. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!