Vés al contingut
olot_0

Gros Mercat

GM FOOD inverteix 2 milions d’euros en la reforma integral del Gros Mercat d’Olot

15 de juliol de 2021

Gros Mercat té 24 establiments de cash&carry a Catalunya

14 de juny de 2021. L’empresa de distribució alimentària GM Food Iberica ha invertit 2 milions d’euros en la reforma integral del Gros Mercat d’Olot en el marc del seu pla de millora dels cash&carry Gros Mercat. El nou centre, ubicat al carrer Mestre Falla s/n del Polígon Les Mates d’Olot, incorpora, entre d’altres novetats, una zona de frescos més àmplia i horari ininterromput de 8h. a 20h.

La renovació de Gros Mercat Olot, que s’ha inaugurat avui dimecres amb la presència del director general de GM FOOD, Lluís Labairu, de l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i d’Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la ciutat,  s’afegeix a les millores que ja s’han dut a terme als cash&carry de Figueres, Girona i Palamós, i que està previst que continuïn aquest 2021. L’objectiu és adaptar aquests establiments a les necessitats actuals dels clients oferint-los més qualitat, més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat. 

Nova zona de fresc 

El Gros Mercat d’Olot té una sala de vendes de 2.551,29 m2 on destaca la nova zona producte fresc de 659,71m2 que compta amb carnisseria en lliure servei, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats. L’establiment també compta amb una àmplia bodega i una gran oferta de producte sec. En total té 6.800 referències, de les quals 1.200 corresponen a les marques pròpies de GM Food Iberica: Gourmet, Mical, Micaderm, Mic&friends, GMwines, Idonia i Zicarelli.

El centre dirigit exclusivament a professionals de l’hostaleria i la restauració, té una plantilla de 15 treballadors, 34 places d’aparcament per als clients i dona servei a les poblacions de l’àrea d’influència en els àmbits d’horeca i retail.

Gros Mercat Olot disposa també de les adaptacions de sostenibilitat necessàries com il·luminació LED i un sistema de refrigeració CO2 d’alta eficiència sense gasos que afecten el medi ambient.  El Gros Mercat d’Olot, com tots els 70 GM Cash de GM FOOD, fa servir energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

GM FOOD a Catalunya

La companyia compta amb una plantilla de més de 1.100 persones a tot Catalunya, on actualment té 24 centres Gros Mercat, 2 plataformes logístiques, prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i 8 benzineres GM Oil.

General Markets Food Iberica

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca estatal amb la seva ensenya de cash&carry GM Cash-Gros Mercat, amb 70 centres i 21 gasolineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!