CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

GMOil Torrevieja és la cinquena gasolinera en la Comunitat Valenciana

GM FOOD obre la seva estació de servei número 23 a Espanya

11/11/2021

11 de novembre de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat en la localitat alacantina de Torrevieja la seva cinquena gasolinera GMOil en la Comunitat Valenciana, i vint-i-tresena a l’Estat. La nova estació de servei ha suposat una inversió de 406.000 euros, i s’afegeix a les obertes durant aquest any en els recintes dels seus cash&carry de Manresa, Finestrat i Elx. L'ensenya té previst continuar amb l'expansió de les seves gasolineres autoservei en els pròxims anys.

GMOil Torrevieja situada en el recinte del cash&carry GMcash (Pol. Ind. Casa Gran II, c/Obenque, 1 de la localitat alacantina), donarà servei les 24 hores del dia, i compta amb dos assortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d’Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

 

GM FOOD ocupa 160 persones en la Comunitat Valenciana, on treballa amb 140 proveïdors locals, compta amb 11 GMcash, 5 gasolineres GMOil (Alacant, Castelló, Elx, Finestrat i Torrevieja), i 36 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim.
Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus establiments. El pagament es realitza directament en l'assortidor, evitant l'entrada a l'establiment, i no requereix de cap tràmit previ. Els centres GMOil són autoservei i ofereixen carburant de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, aconseguint un major rendiment del motor i reducció del consum.

 

Sobre GM FOOD

GM FOOD, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 23 benzineres GMOil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.