Vés al contingut
DSC02060_0

Gros Mercat

Transgourmet Ibèrica inverteix 2,1 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Lleida

16 de març de 2022

Gros Mercat té 24 establiments de cash&carry a Catalunya

16 de març de 2022. Transgourmet Ibèrica, antiga GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, ha invertit 2,1 milions d’euros en la reforma del Gros Mercat de Lleida en el marc del seu pla de millora dels cash&carry Gros Mercat. El centre, ubicat al Pol Ind. El Segre, Avda. Indústria s/n, presenta, entre altres novetats, la reforma total del Mercat de Frescos, del mobiliari i l’equipament de refrigeració, aire condicionat, calefacció i l’equip de fred, per tal de millorar l’eficiència energètica.

La renovació de Gros Mercat de Lleida forma part del pla de millores totals o parcials dels cash&carry, i que està previst que continuïn al llarg de l’any. L’objectiu és adaptar aquests establiments a les necessitats actuals dels clients oferint-los més qualitat, més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat. 

El Gros Mercat de Lleida té una sala de vendes de 2.643 m2 on destaca la nova zona producte fresc de 565 m2 que compta amb productes de carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats. L’establiment també compta amb una àmplia bodega i una gran oferta de producte sec. En total té 10.170 referències, incloses les marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, Mic&friends, Idonia i Zicarelli.

El centre dirigit exclusivament a professionals de l’hostaleria i la restauració, té una plantilla de 27 treballadors, 63 places d’aparcament per als clients, compta amb servei de delivery i dona servei a les poblacions de l’àrea d’influència en els àmbits d’horeca i retail.

Gros Mercat Lleida disposa també de les adaptacions de sostenibilitat necessàries com il·luminació LED i un sistema de refrigeració CO2 d’alta eficiència sense gasos que afecten el medi ambient.  Amb la reforma també s’ha substituït les maquinàries de climatització i de refrigeració per altres més eficients i sense gasos CFC’s, potencialment contaminants de l’atmosfera.

El Gros Mercat de Lleida, com tots els 70 centres de cash&carry de Transgourmet Ibèrica, fa servir energia renovable amb certificat d’origen i disposa de plans de gestió de residus.

Transgourmet Ibèrica a Catalunya

La companyia compta amb una plantilla de més de 1.100 persones a tot Catalunya, on actualment té 24 centres Gros Mercat, 2 plataformes logístiques, prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i 8 benzineres GM Oil.

Sobre Transgourmet Ibèrica

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat horeca amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres i 23 benzineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!