Vés al contingut
PROXIM_1_4

Supermercats

GM FOOD continua creixent a Catalunya amb 6 noves obertures

9 de juny de 2016

Aposta pel supermercat de proximitat

General Markets Food Iberica ha inaugurat en els últims dies sis establiments franquiciats Proxim a la província de Barcelona. Amb aquests nous establiments, GM FOOD arriba a la xifra de 600 supermercats amb les ensenyes SUMA, Proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).

Aquestes obertures s’emmarquen en el pla d’expansió que GM FOOD està implementant durant 2016.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de referències, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L’oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic & Friends. L’ensenya Proxim, creada el 1987, és juntament amb SUMA la marca de supermercats franquiciats que Grup Miquel està expandint per tot el territori espanyol.

El nou establiment Proxim Goya, ubicat al carrer Goya 13 de la ciutat comtal, disposa d’una sala de vendes de 95m2 i dóna feina a 2 persones. En aquest supermercat, el client podrà trobar les seccions de Fruiteria, Xarcuteria, Congelats i Alimentació general en lliure servei.

Proxim Castillejos, ubicat al número 323 del carrer del mateix nom, té una àmplia sala de vendes de 140m2, atesa per 2 empleats. El client disposa de les seccions habituals d’Alimentació, Fruita, Xarcuteria i Fleca a lliure servei.

El tercer establiment, Proxim Mataró, està al carrer Sant Cugat 133 d’aquesta localitat costanera. Amb una sala de vendes de 130m2 i 2 treballadors, compta amb seccions de Forn, Xarcuteria, Fruiteria, Carnisseria i Congelats en autoservei.

A Cerdanyola, concretament al carrer Francolí 23, trobem la quarta obertura de l’ensenya Proxim. Es tracta d’un supermercat de 150m2 atès per 2 empleats, amb les seccions de Fruiteria, Xarcuteria, Congelats i Alimentació general en lliure servei.

Finalment, demà divendres 10 de juny, tindrà lloc la inauguració dels Proxim de Vilanova i la Geltrú i de Terrassa. En tots dos casos, els centres comptaran amb seccions de Fruiteria, Xarcuteria, Congelats i Alimentació general en lliure servei. El supermercat de Vilanova (Rambla Salvador Sama 18) disposa de 110m2 de sala de vendes i 3 treballadors, mentre que el de Terrassa, ubicat a la carretera de Rellinars 256, té 107m2 i dos empleats.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!