Vés al contingut
vins-premiats-girovi

Marques Pròpies

Dos vins de GM FOOD, Medalles d’Or i Bronze

12 d'abril de 2017

Guardonats al prestigiós concurs Giroví

El XXII Concurs de vins i cavas de Catalunya Giroví ha guardonat a dos vins de General Markets Food Iberica. Els premiats, escollits entre més de 200 mostres de totes les DO catalanes, han sigut el Ciutat Vella 2015 DOQ Priorat en la categoria Vi Negre Jove, que ha rebut la Medalla d’Or, i l’Eternium Selecció Rosat 2016 DO Penedès, Medalla de Bronze de la seva categoria.

Creat el 1995, aquest prestigiós concurs que compta amb 230 tastadors experts, entre els quals es troben professors, enòlegs, sommeliers, restauradors i consumidors, han format un jurat que ha realitzat tasts a cegues per escollir els premiats.

Fa 6 anys que GM FOOD va començar el desenvolupament de la seva Bodega Exclusiva. En aquell moment es va decidir apostar per vins amb una bona relació qualitat-preu, especialment seleccionats perquè els seus clients puguin disposar de vins amb DO de referència i incloure’ls en cartes i menús dels seus bars i restaurants. Actualment, GM FOOD compta amb un important portafoli de Bodega Exclusiva, que inclou més de 50 referències de 20 Denominacions d’Origen diferents, triades en funció de la demanda dels clients d’hostaleria i restauració.

En el concurs Giroví de 2015 els vins de GM FOOD van ser distingits per primera vegada. Eternium Selecció Rosat 2014, DO Penedès i Rocablanca Jove Montsant, DO Montsant, en la categoria de Vins negres joves, van resultar doblement premiats amb la Medalla de Plata. Al 2016 van continuar els guardons, que aquest cop van recaure en el Eternium Rosat 2015 DO Penedès i el Ciutat Vella 2013 DOQ Priorat -tots dos amb Medalla d’Or-, i el Eternium Merlot 2012 DO Penedès, mereixedor d’una Medalla de Plata.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!