Vés al contingut
GM-GmOilMataro

Gros Mercat, Gros Mercat

GM FOOD inaugura la setena benzinera GM Oil a Catalunya

30 de gener de 2018

17 benzineres a l’estat espanyol

General Markets Food Iberica ha inaugurat la setena benzinera GM Oil en Catalunya, i segona a la província de Barcelona, on ja compta amb la del cash&carry de Montcada.

GM Oil Mataró ha suposat una inversió de 335.000€, disposa de quatre sortidors i està ubicada al recinte del Gros Mercat Mataró (Pol. Plà d’en Boet II. Via Sergia s/n, Mataró). Aquesta xifra, unida a la inversió realitzada durant 2017 per GM Oil -quan la companyia va invertir 1.310.100€ en la obertura de 4 benzineres a Reus, Blanes, Tarragona i Santa Cruz de Tenerife-, suma un total de 1.645.100€ en els darrers dotze mesos. La nova estació de servei oferirà una promoció per als clients de Gros Mercat Mataró del 30 de gener al 17 de febrer gràcies a la qual, al efectuar una compra de 100€ o més en aquest centre, obtindran un descompte de 5€ quan facin un repostatge mínim de 10€.  

Amb aquesta nova benzinera a Catalunya –que romandrà oberta les 24 hores del dia, durant tots els dies de l’any-,  son 7 els centres Gros Mercat a Catalunya (Blanes, Girona, Mataró, Montcada, Reus, Tarragona i Vic), que compten amb aquest servei al seu recinte. A la resta de l’estat espanyol, GM FOOD disposa de 10 GM Oil a Adeje, Alacant, Albacete, Cartagena, Castelló, Logroño, Menorca, Múrcia, Salamanca i Santa Cruz de Tenerife.

Les benzineres GM Oil, que se situen en el recinte dels Gros Mercat de GM FOOD, estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels centres. El pagament es realitza directament en el sortidor, evitant l’entrada del consumidor a l’establiment, i no requereix cap tràmit previ. GM Oil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, amb el que s’aconsegueix un millor rendiment del motor i reducció del consum.

General Markets Food Iberica a Catalunya

GM FOOD compta A Catalunya amb 24 GrosMercat (14 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 307 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 94 Proxim, 3 plataformes de cross docking, 7 GM Oil i 2 plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a Catalunya.  

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!