Vés al contingut
PROXIM_2_1

Supermercats

Proxim obre el seu tercer supermercat a Terrassa

5 de març de 2018

Aposta pel comerç local

Proxim, ensenya de supermercats franquiciats de General Markets Food Iberica ha inaugurat el seu tercer establiment de proximitat a Terrassa. Aquesta obertura s’emmarca en el pla de creixement que Grup Miquel esta implementant per a la seva àrea de retail, que durant 2017 va obrir 84 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i Spar (aquesta última només a Catalunya).

Proxim Terrassa, ubicat al carrer Núria, 133 està atès per 3 persones i té una sala de vendes de 156m2, on els clients podran trobar les seccions habituals de Carnisseria, Xarcuteria, Fruita i Verdura, Congelats i Forn en lliure servei en un horari de dilluns a diumenge de 8:00 a 23:00h.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per disposar d’un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L’oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves Marques Pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm i Mic & Friends.

General Markets Food Iberica a Catalunya

GM FOOD compta a Catalunya amb 24 Gros Mercat (14 a Barcelona, 5 a Girona, 4 a Tarragona i 1 a Lleida), 307 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA i Spar, 94 Proxim, 3 plataformes de cross docking, i 2 plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments proposo i franquiciats a Catalunya.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!