Vés al contingut
GMFOOD_Inespay_0

Transgourmet

GM FOOD reinventa el pagament per transferència dels seus clients

3 de novembre de 2020

Aposta per la innovació i la digitalització dels seus processos

3 de novembre de 2020. General Markets Food Iberica, majorista referent de la distribució alimentària a Espanya, fa un pas més en la digitalització dels seus processos, esdevenint pioner en reinventar el pagament per transferència dels seus clients.

GM FOOD aposta per la innovació dels seus processos i proporciona als clients l’accés a la tecnologia d’una manera senzilla, àgil i amb costos reduïts. A més, considera estratègic que els seus clients guanyin en agilitat en els sistemes de pagament.

GM FOOD ha reinventat el pagament per transferència passant d’un procés tradicional, gestionat entre el client i el seu banc, a un procés en el qual el client deixa d’utilitzar la passarel·la de pagament que aquest li proporciona, per passar a interactuar en una plataforma que unifica tota la gestió administrativa, comptable i de tresoreria, a més del propi pagament.

Els clients de GM FOOD ja poden fer el pagament per transferència bancària a través de la plataforma en línia Nexus (portal de clients de GM FOOD), sense que posteriorment tinguin la necessitat de contactar amb el seu assessor comercial o realitzar l’enviament del justificant de pagament. Per a això, s’ha integrat la passarel·la de pagament de INESPAY, la quin permet als clients seleccionar la seva entitat financera i utilitzar les mateixes claus del seu banc en línia, amb l’aplicació Nexus. GM FOOD rep l’ingrés en temps real, el que permet automatitzar la comptabilització i conciliació dels pagaments.

Beneficis per al client

Els beneficis d’aquest sistema per al client són que té el control del seu nivell de crèdit respecte al deute i pot actualitzar-la quan cregui oportú, desbloquejant comandes que podrien suposar un excés en el seu límit de crèdit. També pot realitzar la gestió en línia del pagament sense necessitat de proporcionar informació addicional al seu assessor comercial; no paga comissions en l’operació, i opera en un entorn segur i sense guardar cap usuari, compta, ni contrasenya de client ni de la seva entitat bancària.

Beneficis per a GM FOOD

Per GM FOOD uns dels beneficis és la immediatesa ja que el pagament online genera l’assentament comptable del miso i la cancel·lació del deute de les factures i abonaments seleccionats pel client. També comporta l’eliminació de tasques administratives ja que no cal que l’assessor comercial elabori la llista de transferències del seu client per a remetre a l’equip d’Administració de Clients. A més, tresoreria no ha de comprovar en l’extracte bancari si el cobrament s’ha realitzat perquè pugui ser comptabilitzat, i Administració de Clients no ha de comptabilitzar ni compensar els pagaments. El mètode assegura el cobrament ja que un cop realitzat el pagament, no hi ha possibilitat de retrocessió de la transferència.

INESPAY és una entitat de pagament valenciana autoritzada pel Banc d’Espanya per a la prestació de servei d’iniciació de pagaments, sota la normativa europea PSD2, la seva tecnologia permet a moltes empreses digitalitzar els seus processos i estalviar costos. Treballa en diferents sectors econòmics, sent actualment un referent tant a Espanya com a Portugal.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!