Vés al contingut
unnamed_0

Transgourmet

La Fundació PortAventura i GM FOOD renoven la seva col·laboració en projectes d’acció social

13 de novembre de 2020

El marc d'actuació inclourà el suport a iniciatives solidàries amb especial atenció al projecte PortAventura Dreams

PortAventura, 13 de novembre de 2020 – Fundació PortAventura i GM Food Iberica, a través de la seva àrea de negoci de Food Service, han renovat aquest divendres el conveni de col·laboració en un acte celebrat al village de PortAventura Dreams. Amb aquesta aliança, ambdues companyies reforcen el treball conjunt que han estat fent en projectes de valor social.

L’ aliança, en marxa des del 2016, comparteix l’objectiu comú de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social, especialment dels nens i joves. Així, en el marc del nou marc d’actuació, a més de donar suport als diferents esdeveniments solidaris organitzats per la Fundació, GM FOOD contribuirà a la iniciativa PortAventura Dreams amb una aportació de 20.000 euros, ajudant a maximitzar l’impacte positiu d’aquest projecte.

PortAventura Dreams és una iniciativa pionera a Europa que ofereix una experiència única als nens que pateixen malalties greus i les seves famílies, amb l’objectiu de buscar un efecte positiu des d’un punt de vista psicològic sobre la seva recuperació.  El projecte està directament vinculat al compliment de ODS 3 (salut i benestar) i ODS 17 (aliances per assolir els objectius), emmarcat dins del compromís social de PortAventura World.

Ramón Marsal, president de la Fundació PortAventura ha estat l’encarregat de recollir el xec de Lluís Labairu, CEO de GM FOOD. “Estem encantats de formalitzar la renovació de l’Acord. PortAventura Dreams és una fita per a la Fundació PortAventura que ens permet seguir creant un valor real per a la societat.  Tot això és possible gràcies al compromís d’entitats com GM FOOD, que creuen i donen suport a les nostres iniciatives i projectes solidaris”, va dir Ramón Marsal durant l’acte.

Per la seva part, el conseller delegat de GM FOOD, Lluís Labairu, ha assegurat que GM FOOD col·labora contínuament amb projectes socials de diferents organitzacions: “Com a part de la societat, som conscients de la situació d’excepcionalitat que afecta determinats col·lectius, i aquesta col·laboració amb la Fundació PortAventura està en línia amb la nostra estratègia de responsabilitat social”.

La renovació del conveni representa un pas més en la relació entre la Fundació PortAventura, que canalitza l’acció social de PortAventura World, i GM Food Iberica, empresa de referència en la distribució majorista a Espanya. Les prioritats de PortAventura World per a la sostenibilitat i el bon govern inclouen la transferència dels seus valors als proveïdors amb els que treballa amb l’objectiu d’alinear-se en el compliment de compromisos sostenibles  compartits.  

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!