CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Nosaltres
RSC
 
Una companyia amb responsabilitat i compromís

A Transgourmet som líders en la distribució majorista a Espanya, però un dels nostres objectius és ser també líders en sostenibilitat. 

 

Des de fa 97 anys mantenir l'estabilitat entre la protecció del medi ambient, la responsabilitat social i l'èxit econòmic forma part del nostre dia a dia, tant a través de la nostra col·laboració amb entitats Socials com posant en pràctica la nostra estratègia de millora de l'acompliment energètic.

Compromís
Social
 

A Transgourmet col·laborem activament amb diverses organitzacions, sense ànim de lucre, per a contribuir i garantir la qualitat i estabilitat social, i potenciar una vida i alimentació saludable, prevenir la pobresa infantil i lluitar contra l'exclusió social.

Realitzem donacions regulars a entitats socials a través de les nostres 6 plataformes. I donem anualment més de 451.000 Kg d'aliments.

Donació d'aliments i aportació econòmica a Càrites Girona.

Col·laboració en l'activitat social de la Fundació Port Aventura en els esdeveniments i accions que fa cada any: sopar solidari, la carrera solidària (#FunRun), la campanya de recollida de llet «Cap nen sense bigoti» i el Torneig de golf solidari.

Participem en «La gran recollida» que organitza el Banc dels Aliments amb els nostres centres GMcash.

Col·laboració amb el Xuclis Festival, esdeveniment que organitza la Casa dels Xuclis, una casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb nens malalts de càncer que reben tractament de llarga durada en hospitals de referència. 

Col·laboració en la Campanya de l'Obra Social “la Caixa” i el Banc dels Aliments «Cap nen sense bigoti», que impulsa la recollida de llet per a famílies desfavorides.

Sostenibilitat
i estalvi energètic
 

A Transgourmet estem desenvolupant un pla estratègic a llarg termini de transició energètica, per complir les directrius marcades per la UE per l'any 2030 en matèria de desenvolupament sostenible

 

Actualment el 100% de l'energia que fem servir als nostres cash i plataformes és renovable amb certificat de Garantia d'Origen de la CNMC.

 

Tenim previst seguir desenvolupant avenços energètics, per la qual cosa hem plantejat una estratègia de millora de l'acompliment energètic que es basa en 4 eixos:

Reduir el consum d'electricitat en un 3% mitjançant la sensibilització i l'explotació del Sistema de Gestió Energètica adoptant mesures com la formació dels treballadors, el nomenament d'un responsable d'Eficiència Energètica, l'elaboració d'informes i el seu posterior seguiment, i incentivar i premiar l'estalvi energètic als centres.

Augmentar la producció en autoconsum dels centres a través de la instal·lació de plaques fotovoltaiques, per la qual cosa s'ha desenvolupat un pla d'implantació nacional

 

La seu de Vilamalla (Girona) ha estat la primera en instal·lar plaques solars que generaran energia fotovoltaica que permetrà cobrir el 8% de l'energia consumida en aquest centre.

Millora en l'eficiència de les instal·lacions, substituint l'enllumenat actual de les plataformes logístiques per LED, amb una reducció del consum d'un 50%.  

 

La plataforma logística de Torrejón de Ardoz disposa d'il·luminació 100% LED, en una mostra per l'aposta cap a aquesta tecnologia de molt alta eficiència energètica. 

 

A més, els centres GMcash estan dotats amb un sistema d'il·luminació LED en el 90% del Mercat de Frescos. En aquestes zones de fred dels centres de cash&carry hi estem aplicant millores en la producció, distribució i ús del fred industrial, el que permetrà reduir el consum energètic fins a un 60%.

Promoció de transport més ecològic i eficient, que consisteix en la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. 

La seu de Vilamalla (Girona) ja compta amb dos punts de càrrega de vehicles elèctrics.

 

GMchef

 

A Transgourmet estem compromesos amb la restauració i hostaleria espanyoles. Per aquest, motiu, l'any 2016 vam crear GMchef, un concurs de tapes per a estudiants de primer d'escoles d'Hostaleria i Cuina del territori nacional.

 

L'objectiu del concurs és donar suport i promoure la formació de professionals de la restauració del nostre país, per al desenvolupament d'un sector professionalitzat i que continuï essent un dels referents de cuina mundial.

 

 

Visiteu la nostra web per saber-ne més:
www.gmchef.com