CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Negoci
Retail
 

Any rere any seguim consolidant el negoci de Retail

Oferim un servei 100% especialitzat i flexible, on un client pot optar des de només un contracte de subministraments a una franquícia integral, passant per fórmules intermèdies, que s’adapten a les necessitats i objectius de cada cas.

El negoci ideal per als emprenedors

suma
 

La franquícia de supermercats més rentable i exitosa

 

Basat en un model de negoci de tendència, creem un nou concepte de botiga de proximitat que fusiona la botiga tradicional amb les franquícies de supermercats actuals, cosa que ens permet aconseguir un botiga especialitzada (fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria, vinoteca, peixateria, snack-refrescos...) amb un assortit bàsic en alimentació que cobreix les necessitats del dia a dia del consumidor.

 

Comptem amb una àmplia xarxa de més de 800 supermercats franquiciats a 15 comunitats autònomes, de les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquesta última només a Barcelona i Girona.

 

Visiteu la nostra web per saber-ne més:
www.sumasupermercados.es

Primer majorista d’Espanya amb més de 2.000 clients

 

La línia majorista atén a més de 2.000 clients a tot Espanya, entre detallistes, cadenes de supermercats independents i distribuïdors. No en va, l’activitat de la companyia ha estat vinculada a la distribució majorista des dels seus inicis. El servei a detallistes independents, a distribuïdors locals amb una atenció personalitzada i un servei logístic porta a porta, són la base comercial d’aquesta línia de negoci.

 

A més, a través d’aquesta àrea, l’empresa és especialista en atendre les necessitats particulars de subministrament dels més de 100 clients que serveix en zones frontereres.