Vés al contingut
1749566761750 copia

Aperitiu amb: Roger

Nom i cognoms:

Roger Queraltó Cano.

Càrrec i departament:

Aprovisionador als Serveis Centrals.

Anys a Transgourmet:

Aquest mes de juny en fa 11 que soc a Transgourmet. Ha plogut molt des d’aquella Miquel Alimentació a la qual vaig arribar fins a la gran empresa on avui tinc l’orgull de treballar i continuar creixent. És un aprenentatge diari!

Què és el que més t’agrada de la teva feina? 

Sincerament, que estem enmig de la batalla i treballem tant amb les nostres empreses proveïdores com amb els nostres equips de vendes. A nivell intern, també tenim interacció amb nombrosos departaments. La veritat és que estem molt entretinguts! Cada dia és un repte diferent que ens manté amb motivació i en constant moviment.

Si Transgourmet fos un plat seria… 

Una paella perquè la podem fer de molts tipus, des de la més bàsica fins a la més sofisticada i amb els productes més gourmet. Aquest gran ventall de possibilitats d’elaboració ens representa a tota la família Transgourmet.

Quin és el teu producte preferit del nostre assortiment? 

Ho tinc clar, els nostres ibèrics congelats. Així que el temps ho permet, a casa són habituals les reunions per gaudir d’una bona barbacoa, i no hi pot faltar una mica de secret o un costellam. Sempre triomfen!

Ens recomanes un restaurant? 

Només un? M’agrada molt menjar, i gaudeixo tant d’un bona hamburguesa com d’unes racions per compartir o d’un menú degustació gourmet. Tot em va bé! No és just escollir-ne només un. Per sort, a l’Alt Empordà i al conjunt de les comarques gironines, en general, tenim varietat d’alternatives magnífiques per sortir i passar-ho bé menjant amb opcions per a totes les butxaques. És una meravella qualsevol època de l’any.

Què és el millor que t’ha passat a l’empresa?

Doncs sincerament crec que el millor que m’ha pogut passar és haver arribat a l’àrea d’Aprovisionament. M’agrada la meva feina i l’ambient laboral que tenim. Em sento molt afortunat!

Una frase que defineixi Transgourmet.

Tot fet i tot per fer. Entre tots i totes hem construït una base sòlida amb experiència, qualitat i confiança, però continuem innovant cada dia, amb la mirada posada en el futur i afrontant nous desafiaments.

Alguna cosa per afegir…

El meu primer treball seriós, just abans de complir els divuit anys, va ser al sector càrnic, i fins avui sempre he estat lligat al sector de l’alimentació. M’agrada, em motiva, busco, llegeixo, cuino, provo… No seria el mateix en un altre sector. El menjar ens uneix! Quants riures i bons moments tenim al voltant d’una taula amb la gent que estimem? En el meu cas, moltíssimes històries sempre compartides al voltant del menjar.

A qui esculls perquè respongui el qüestionari de la propera newsletter?

María José Boada Lodos, de la plataforma Ingenio a Gran Canaria.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!