Vés al contingut

Supermercats

Especialistes en el servei de proximitat

Apostem per supermercats adaptats a cada client i entorn

Transgourmet és especialista en el supermercat de proximitat. Cobrim totes les necessitats dels clients amb un ampli assortiment i  promoguem que els nostres franquiciats ofereixin   productes locals i de temporada amb una òptima relació qualitat-preu. 

Donem valor afegit als supermercats amb un servei 100% especialitzat i flexible, on es pot optar pel model de les nostres franquícies Suma, Proxim o Spar, o fórmules intermitges, que s’adapten als objectius de cada client.

Suma, Proxim i Spar

Els teus supermercats de confiança prop de casa

Transgourmet compta amb una àmplia xarxa de prop de 800 supermercats franquiciats a 15 comunitats autònomes de les marques Suma, Proxim i Spar, aquesta última a Barcelona i Girona.

Els nostres establiments representen un nou concepte de botiga de proximitat que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals.

Cada botiga compta amb seccions especialitzades  i amb un ampli assortiment d’alimentació que cobreix les necessitats del dia a dia del consumidor. 

Oferim primeres marques, articles d’origen local, productes frescos de temporada i un ampli assortiment de marques pròpies  amb una qualitat equiparable a les grans firmes.

L’essència principal de cada supermercat és l’atenció personalitzada i l’especialització dels seus productes, que s’adapten segons la ubicació de la botiga i els hàbits dels consumidors de cada zona. No hi ha dos supermercats iguals. 

Les nostres franquícies donen resposta als nous hàbits dels consumidors que volen rapidesa, proximitat i una bona relació qualitat-preu.

Converteix-te en franquiciat

Uneix-te a Transgourment i beneficiat dels avantatges de ser part de la companyia referent en el sector de la distribució alimentària a Espanya:

APP Suma, el nostre somriure en línia

Si prefereixes fer la compra en línia sense haver-te de desplaçar a un dels nostres supermercats, utilitza la nostra APP Suma i rebràs a casa la comanda de forma immediata.

Amb l’aplicació, podràs comprar al teu supermercat Suma habitual i et mostrarà els horaris i períodes de lliurament, seccions especialitzades, l’assortiment específic de la botiga, inclòs el producte fresc local, amb fotos, descripció, al·lèrgies, preu i ingredients.

Seccions especialitzades

que pots trobar als nostres supermercats
carniceria

Carnisseria

Producte fresc i al tall

Una secció amb un ampli assortiment de producte fresc, on destaquen els productes de proximitat i d’elaboració pròpia.

charcuteria

Xarcuteria

La xarcuteria artesana

En aquesta àrea t’oferim una gran varietat de productes acabats de tallar i propis de la zona i la temporada.

peix

Peixateria

Peix fresc cada dia

Secció amb producte sempre fresc, acabat de pescar i sense envasar. Peix propi de la zona i de la temporada.

GM--26-FRUTA

Fruites i verdures

Sempre fruita fresca

Zona amb una variada oferta de fruites autòctones i de temporada. El nostre objectiu és, per sobre de tot, tenir cura de l’origen i la qualitat del producte.

panaderia

Fleca

La fleca del barri

Fleca que cou el pa diverses vegades al dia perquè, sempre que ho necessitis, trobis un producte fresc.

bodega 8

Celler

Vins amb nom propi

Secció on es potencien vins amb denominacions d’origen locals, a més de les ja normalment reconegudes.

Supermercats independents

Més de 2.000 clients

Transgourmet subministra a més de 2.000 clients a tot Espanya, entre minoristes, cadenes de supermercats independents i distribuïdors locals. Tots confien en la seguretat i la qualitat que avalen els nostres productes i serveis.

La base comercial d’aquest servei és l’atenció personalitzada i una òptima cobertura logística de porta a porta, gràcies a la nostra robusta xarxa amb 6 plataformes de distribució, que cobreixen la península, Balears i Canàries.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!