Vés al contingut

Qualitat Transgourmet

La nostra prioritat, els nostres clients

A Transgourmet Ibérica, com a empresa especialitzada en distribució alimentària, tenim instaurat un Sistema de Gestió Integrat de Qualitat i Seguretat Alimentària que posa al servei dels nostres clients els mitjans humans i recursos necessaris per a proporcionar productes i serveis eficients, segurs, de qualitat i garantir-ne una millora contínua.

Seguretat alimentària

Una de les nostres prioritats és garantir la seguretat alimentària dels nostres productes. Per això, tots els nostres centres i plataformes són sotmesos a auditories internes/externes i compten amb un sistema d’autocontrol basat en l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).

Les nostres marques

Tots els proveïdors que fabriquen els productes que componen les nostres marques estan certificats o auditats per entitats independents segons els estàndards internacionals de qualitat, entre les quals destaquen IFS, BRC, ISO i GLOBAL GAP.

A més, els nostres productes són analitzats periòdicament per laboratoris independents per garantir tant els paràmetres sanitaris adequats com el nivell de qualitat òptim.

Pla de col·laboració per a la millora de la composició dels aliments i begudes i altres mesures

Estem adherits a l’Estratègia per a la Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l’Obesitat (NAOS), pla de col·laboració per a la millora de la composició dels aliments i begudes promogut pel Ministeri de Sanitat, juntament amb diversos integrants o actors del sector de l’alimentació.

Fitxes de productes

Transgourmet posa a disposició dels clients la següent informació dels productes de la nostra marca Mical (drogueria, netejadors, desgreixants, detergents), d’acord amb el que disposa l’article 31 del Reglament (CE) 1907/2066:

Consultar documents productes Mical

Per assegurar que la informació de cada un dels documents pertany al producte que esteu sol·licitant, comproveu que el codi de barres que figura en el document és el mateix que el del producte.

Si no trobeu el document que esteu buscant, podeu posar-vos en contacte amb el nostre Servei d’Atenció al Client.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!