Vés al contingut

Transgourmet, empresa de distribució majorista i cash&carry

Hostaleria

Som líders de la distribució d’alimentació majorista a l’hostaleria. El seu soci de confiança gràcies a la nostra experiència de gairebé 100 anys i una sòlida xarxa logística amb 5 centres de distribució a la península, Balears i Canàries.

Els nostres 70 centres cash&carry ofereixen un complet assortiment de més de 22.000 productes, amb una òptima relació qualitat-preu, que es complementa amb serveis exclusius per a cada tipologia de negoci i les benzineres GM Oil per a tots els públics.

Oferim als professionals “Anem al teu restaurant”, el nostre servei de lliurament directe a cada negoci, de porta a porta, d´un ampli catàleg d´aliments i begudes. Tot plegat, acompanyat de l’assessorament personalitzat dels nostres especialistes.

Supermercats

Som especialistes en el supermercat de proximitat. Ens adaptem a cada client i entorn amb un ampli assortiment de productes de qualitat i una òptima rendibilitat. 

Franquícies

Creem un concepte innovador de botiga, que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals: especialització, rapidesa, proximitat i servei personalitzat. Som prop de 800 supermercats.

Supermercats independents

Subministrem a més de 2.000 clients, entre minoristes, cadenes de supermercats independents i distribuidors locals. Un servei 100% flexible i amb una sòlida xarxa logística que cobreix la península, Balears i Canàries.

Les nostres marques

Som l’únic majorista d’Espanya amb més de 1.600 referències de marques pròpies en alimentació, productes frescos i congelats, celler i beguda, higiene, neteja i drogueria.

Amb una qualitat equiparable a les grans marques i amb una major rendibilitat per als nostres clients.

Les nostres marques

Som l’únic majorista d’Espanya amb més de 1.600 referències de marques pròpies en alimentació, productes frescos i congelats, celler i beguda, neteja i basar.

Amb una qualitat equiparable a les grans marques i amb una major rendibilitat per als nostres clients.

Actualitat

Les novetats relacionades amb Transgourmet. Inauguracions dels nostres supermercats i centres cash&carry, comunicacions de les nostres marques pròpies … i totes aquelles notícies sobre la distribució majorista que puguin ser del teu interès.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Transgourmet continua creixent a Catalunya i obre 8 nous supermercats franquiciats durant el primer semestre
Coneix les novetats relacionades amb Transgourmet