Omet al contingut

Transgourmet, empresa de distribució majorista i cash&carry

Hostaleria

Som líders de la distribució d’alimentació majorista a l’hostaleria. El seu soci de confiança gràcies a la nostra experiència de gairebé 100 anys i una sòlida xarxa logística amb 6 plataformes de distribució.

Els nostres 70 centres cash&carry ofereixen un complet assortiment de més de 22.000 productes, amb una òptima relació qualitat-preu, que es complementa amb serveis exclusius per a cada tipologia de negoci i les benzineres GM Oil per a tots els públics.

Oferim als professionals un servei integral de subministrament directe a l’establiment, de porta a porta, d’un ampli catàleg d’aliments i begudes. Tot acompanyat de l’assessorament personalitzat dels nostres experts.  

Supermercats

Som especialistes en el supermercat de proximitat. Ens adaptem a cada client i entorn amb un ampli assortiment de productes de qualitat i una òptima rendibilitat. 

Franquícies

Creem un concepte innovador de botiga, que fusiona la proximitat del comerç tradicional amb els avantatges dels supermercats actuals: especialització, rapidesa, proximitat i servei personalitzat. Som prop de 800 supermercats.

Supermercats independents

Subministrem a més de 2.000 clients, entre minoristes, cadenes de supermercats independents i distribuidors locals. Un servei 100% flexible i amb una sòlida xarxa logística que cobreix la península, Balears i Canàries.

Les nostres marques

Som l’únic majorista d’Espanya amb més de 1.600 referències de marques pròpies en alimentació, productes frescos i congelats, celler i beguda, higiene, neteja i drogueria.

Amb una qualitat equiparable a les grans marques i amb una major rendibilitat per als nostres clients.

Les nostres marques

Som l’únic majorista d’Espanya amb més de 1.600 referències de marques pròpies en alimentació, productes frescos i congelats, celler i beguda, neteja i basar.

Amb una qualitat equiparable a les grans marques i amb una major rendibilitat per als nostres clients.

Actualitat

Les novetats relacionades amb Transgourmet. Inauguracions dels nostres supermercats i centres cash&carry, comunicacions de les nostres marques pròpies … i totes aquelles notícies sobre la distribució majorista que puguin ser del teu interès.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Transgourmet inverteix 2,2 milions en la reforma del GM Cash de Vinaròs
Coneix les novetats relacionades amb Transgourmet