Vés al contingut

Food Service

Servei integral:

1
proveïdor
1
comanda
1
lliurament
1
factura

Transgourmet ofereix als professionals de l’hostaleria un subministrament directe a cada establiment d’un ampli assortiment: 4.500 referències entre alimentació, begudes i neteja.

Amb l’assessorament personalitzat dels nostres experts i l’estalvi de proveïdors i temps amb el lliurament únic de productes de sec, fresc i congelat.

Gràcies a aquest servei exclusiu, els clients reben una solució integral des de la comanda fins a la facturació, amb la seguretat que tots els productes sol·licitats arribin al negoci en estat òptim, amb la temperatura adequada.

I amb la garantia de comptar amb l’aval de Transgourmet, companyia referent en la distribució majorista adreçada a l’hostaleria.

Les claus de la nostra línia de Food Service són:

Un únic interlocutor

Amb un únic interlocutor tens tota la cadena de control, des de la comanda a la facturació. I així guanyes temps per al teu negoci

Experiència

Tenim una àmplia trajectòria en el món de la restauració organitzada i independent, fent d’aquest negoci un pilar per a la nostra companyia.

Control de tota la cadena de subministrament

La traçabilitat des que es realitza la comanda fins que es lliura al client és un dels valors afegits que oferim.

Estandardització de productes

A les cadenes organitzades oferim un control de qualitat de tots els processos. Això suposa un benefici per tenir tota la informació de la comanda i una garantia en agrupar tots els productes en una mateixa compra.

Lliurament únic en tres temperatures

Garantim que tots els productes arribaran en estat òptim al teu negoci, sempre amb la temperatura que necessiten. Adaptem el lliurament a l’horari que més s’adapti a les vostres necessitats.

Seguretat alimentària

Disposem de fitxes tècniques de tots els productes amb la informació d’al·lèrgens, el que permet assegurar sempre una correcta revisió de la seguretat alimentària.

Assortiment

Oferim més de 20.000 referències per a l’hostaleria i la restauració. I tenim una àmplia varietat de formats per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Cobertura nacional

La nostra xarxa de distribució amb les 6 plataformes logístiques, de 162.300m² en total, donen cobertura a la península, les Balears i les Canàries.

Les claus de la nostra línia de Food Service són:

Un únic interlocutor

Amb un únic interlocutor tens tota la cadena de control, des de la comanda a la facturació. I així guanyes temps per al teu negoci

Experiència

Tenim una àmplia trajectòria al servei de la hostaleria, fent d’aquest negoci un pilar per a la nostra companyia.

Control de tota la cadena

La traçabilitat des que es realitza la comanda fins que es lliura al client és un dels valors afegits que oferim.

Cobertura nacional

La nostra xarxa de distribució amb les 6 plataformes logístiques, de 162.300 m2 en total, donen cobertura a la península, les Balears i les Canàries.

Lliurament en tres temperatures

Garantim que tots els productes arribaran en estat òptim al teu negoci,&nbsp amb la temperatura que necessiten. Adaptem el lliurament a l’horari que més s’adapti a les vostres necessitats.

Seguretat alimentària

Disposem de fitxes tècniques de tots els productes amb la informació actualització d’al·lèrgens, el que permet garantir  una correcta revisió de la seguretat alimentària.

Assortiment

Oferim més de 4.500 referències per a l’hostaleria. I disposem d’una àmplia varietat de formats per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Compra com i quan vulguis

Visita del teu assessor comercial

Els nostres assessors comercials us visitaran, assessoraran i presentaran totes les novetats perquè pugueu escollir el que millor s’adapti al vostre negoci.

Comerç electrònic

Posem a la vostra disposició una única plataforma digital de comerç electrònic per fer les comandes i tota la gestió de les activitats amb nosaltres.

Televenda

Et truquem per registrar la teva comanda i, a més, tenim un equip de professionals disposat a atendre’t per telèfon quan ho necessitis: 900 300 097.

Els nostres cash&carry a la teva disposició

I, per descomptat, t’oferim els nostres 70 centres de cash&carry de GM Cash perquè vinguis a veure’ns i seleccionis i t’emportis tu mateix els productes.

Els nostres clients

Amb la nostra divisió de Food Service, donem suport als professionals de l’hostaleria perquè trobin en Transgourmet el seu proveïdor de confiança.

Restaurants

Restaurants

Coneixem les necessitats d'un restaurant i, per això, oferim una selecció variada de productes i un servei flexible. Tenim una àmplia gamma de fruita, verdura, peix i carn pels menús diaris o per la carta. També congelats i solucions preparades. Sense oblidar-nos de la nostra oferta de begudes i vins exclusius

Bars i cafeteries

Bars i cafeteries

Sabem com n’és d’exigent que implica servir a bars i cafeteries durant els esmorzars, dinars i berenars. Oferim una extensa selecció en xarcuteria i formatges per a entrepans i tapes, i un assortiment variat de pa i brioixeria congelada. I, per descomptat, diferents cafès i altres begudes.

Hotels

Hotels

Entenem la varietat de serveis que els hotels poden oferir als clients. Aportem una selecció de productes per als esmorzars: des de grans mides a monodosis, en mantegues, melmelades o cafès. I per als que serveixen dinars o sopars, sandvitxos, carns, peixos, amanides o sopes. També begudes, com ara aigües de cortesia, refrescos, sucs, cerveses o licors.

Col·lectivitats

Col·lectivitats

Coneixem el dia a dia de les col·lectivitats i el seu alt rendiment per cuinar i servir desenes de comensals en un temps rècord. Donem suport a la teva tasca amb una varietat de productes per a la base dels teus plats, com arròs i pasta, i un ampli assortiment de frescos i congelats.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!