CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

És el tercer establiment en la comunitat

GM FOOD segueix la seva expansió a Galícia amb un nou supermercat SUMA a Ourense

09/06/2021

9 de juny de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, avança en la seva expansió a Galícia amb l'obertura del tercer supermercat SUMA en aquesta comunitat. El nou establiment franquiciat, situat a la ciutat d’Ourense, s'afegeix als ja existents a la localitat de Pobra de Trives, i a Guntín, Lugo.

 

SUMA Ourense, situat al carrer Cabeza de Manzaneda, 8, compta amb una  àmplia sala de vendes de 250m2 en la qual el client pot trobar seccions de carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura, i punt calent en lliure servei. El supermercat, que dona treball a 5 persones, té un horari continuat de dilluns a diumenge.

 

GM FOOD, que va obrir 20 nous supermercats franquiciats durant el primer trimestre de l'any, té més de 800 establiments amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i preveu arribar al centenar d'obertures durant 2021.

 

Creada l'any 2000, l'ensenya SUMA és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i actualment està en expansió en tota Espanya. L'ensenya destaca per la seva proximitat, tracte directe amb el públic i per comptar amb un extens llistat format per més de 10.000 referències, de les quals 1.600 corresponen a les seves marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends.

 

 

General Markets Food Iberica

GM Food Iberica té 6 plataformes de distribució repartides per tota Espanya i és un referent en el mercat horeca estatal amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres i 21 gasolineres GMOil. L'empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i Spar, i més de 2.000 clients independents.