CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

La cadena granadina ha comprat Supermercados Santaella

GM FOOD es reforça a Granada gràcies al creixement de la cadena Tu Súper

07/09/2021

7 de setembre de 2021. GM FOOD, referent en el sector de la distribució alimentària, referma el seu posicionament a la província de Granada després que la cadena Tu Súper, de la qual és el proveïdor principal, hagi comprat Supermercados Santaella. Amb aquesta operació valorada en 1,2 milions d'euros, Tu Súper ha incorporat al seu negoci els 6 establiments de Santaella i una nau logística que sumen un total de 5.000m2, a més dels 50 treballadors de la companyia. Aquesta adquisició permetrà a GM FOOD subministrar als 16 centres de Tu Súper prop de 20.000 referències de productes de marca pròpia i de marca de fabricant. Per la seva part, la cadena granadina es continuarà beneficiant de l'àmplia xarxa de distribució de GM FOOD, que garanteix la cobertura en tota la comunitat on compta amb una plataforma de distribució de 34.000m2 en la localitat de Fuente de Piedra.

 

L'adquisició realitzada per Tu Súper consolida a la cadena com a referent a Granada. Amb GM FOOD, la companyia té previst efectuar diferents tasques de modernització i ampliació de tots els establiments, estimant una inversió superior al milió d'euros.

 

GM FOOD té a Andalusia una plantilla de 240 persones i treballa amb 170 proveïdors. A més, la companyia compta en aquesta comunitat amb 9 centres de cash&carry GMcash a Almeria, Cadis (2), Granada (2), Màlaga (3) i Sevilla, una gasolinera GMOil, i més de 60 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim i minoristes, i distribuïdors locals.

 

 

Tu Súper

Creada en 2006, Tu Súper compta amb 16 centres entre propis i franquiciats a les províncies de Granada, Màlaga i Sevilla, i preveu realitzar una nova obertura abans d’acabar l'any. El Conseller Delegat de Tu Súper, Rubén Navarro, assegura que amb l'operació efectuada i la nova incorporació “el creixement de la companyia per als pròxims tres exercicis està garantit a doble dígit, la qual cosa consolida la gestió organitzativa de la nostra empresa i confirma l'acord aconseguit amb GM FOOD com a proveïdor principal”.

 

La compra de Santaella la va forjar el president d'honor de Tu Súper, Félix Navarro Fernández, que va morir el passat juliol just uns dies després de signar l'acord. “Ha estat una altra de les lliçons de vida que el meu pare ens ha llegat. Tota la família de Tu Súper estarà sempre agraïda, i ara ens correspon portar a bon port el projecte”, assegura Rubén Navarro.

Supermercados Tu Súper dóna treball a més de 150 treballadors dels quals al voltant d'un 15% pertany a col·lectius desfavorables, a més d'implementar una molt destacada i reconeguda RSC amb acords amb entitats com Creu Roja, Obra Social de la Caixa, Fundación Don Bosco entre altres ONG que atenen persones en risc d'exclusió social. Destaca també dins d'aquests compromisos l'aposta per la conservació del medi ambient, amb l'acord signat perquè el 100% de l'energia consumida a Supermercados Tu Súper sigui d'origen verd. La promoció d'hàbits saludables i l'accessibilitat dels seus centres són unes altres de les pautes que Tu Súper duu a terme.

 

 

General Markets Food Iberica

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot l’Estat i és referent en el mercat de l’horeca nacional amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 22 gasolineres GMOil, i la divisió de Food Service. L'empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.