CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

La companyia inaugura 73 centres a tot l’estat al llarg de 2021

GM FOOD obre 33 supermercats franquiciats a Catalunya durant els primers 9 mesos de l’any

14/10/2021

14 d’octubre de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, continua amb l’estratègia d'expansió de l'àrea de supermercats franquiciats. A Catalunya ha inaugurat 9 supermercats SUMA, Proxim i Spar durant el tercer trimestre, sumant 33 noves obertures des de principi d’any. A tot l’estat, la companyia ha obert 22 supermercats franquiciats durant el tercer trimestre, assolint les 73 obertures des de gener. Els nous centres han suposat la creació de 95 llocs de treball i sumen una superfície de vendes de 4.650 m².

 

Dels 22 establiments inaugurats a tot l’Estat en els mesos de juliol, agost i setembre, 9 s’ubiquen a Catalunya: 6 a les comarques de Barcelona (4 SUMA i 2 Proxim) i 3 a les gironines (2 Proxim i 1 SPAR). Els 13 centres restants es reparteixen de la següent manera: 5 SUMA a la Comunitat Valenciana, 3 a Balears, 2 a Andalusia, 2 a Madrid, i un senyalitzat amb l’ensenya Proxim a l’Aragó.

 

Els nous supermercats ofereixen un nombrós assortiment de referències entre les quals hi ha les més de 1.600 corresponents a les marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines i Mic&Friends. A més, gran part dels centres compten amb seccions especialitzades (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca…) destinades a que els clients disposin d'una gran varietat de productes de proximitat i temporada.

 

Amb presència en 15 comunitats autònomes, GM FOOD supera els 800 establiments franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, als quals cal afegir 2.000 detallistes independents.

 

 

GM FOOD

GM FOOD té 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres i 22 gasolineres GMOil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.