CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Els nous establiments, amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, han generat 66 llocs de treball

Transgourmet consolida la seva aposta per Catalunya amb l’obertura de 17 supermercats franquiciats durant el primer semestre de l’any

13/07/2022

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Catalunya un total de 17 supermercats durant el primer semestre d’aquest any. Els establiments, amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, han generat 66 nous llocs de treball i sumen una superfície de venda de 3.147 m2. 

 

Per demarcacions, els 17 nous centres oberts a Catalunya entre gener i juny es troben distribuïts de la següent manera: 11 a les comarques de Barcelona, 3 a les de Girona, 2 a les de Lleida i 1 a les de Tarragona.

 

Si comptem la resta de supermercats oberts des del gener en el conjunt de l’Estat, la xifra suma 46 centres en total. A més dels 17 de Catalunya, se n’han obert 7 a Andalusia, 6 a Balears, 4 a Canàries, 4 a la Comunitat Valenciana, 3 a Castella – la Manxa, 2 a la Comunitat de Madrid, 1 a Aragó, 1 al Principat d’Astúries i 1 a Cantàbria.

 

Amb els 17 nous centres oberts a Catalunya, Transgourmet consolida l’aposta estratègica per aquesta comunitat en la seva expansió com a empresa especialista en el supermercat de proximitat. A nivell general, l’empresa preveu superar aquest 2022 el centenar d’obertures, essent Catalunya una de les comunitats amb més creixement.

 

Transgourmet acumula prop de 850 franquícies, amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquestes últimes a les demarcacions de Barcelona i Girona. Aquestes franquícies destaquen per donar resposta als nous hàbits dels consumidors que exigeixen rapidesa, proximitat i productes acabats i saludables. A més, alguns dels seus establiments disposen de seccions especialitzades (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca...), amb l’objectiu d’oferir una àmplia varietat de productes locals i de temporada.

 

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GMcash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres i 24 benzineres GMOil—, i la divisió de Food Service. 

 

L’empresa també compta amb gairebé 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.