Vés al contingut
Pozuelo-de-calatrava-copia

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet consolida la seva aposta per Catalunya amb l’obertura de 17 supermercats franquiciats durant el primer semestre de l’any

13 de juliol de 2022

Els nous establiments, amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, han generat 66 llocs de treball

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Catalunya un total de 17 supermercats durant el primer semestre d’aquest any. Els establiments, amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, han generat 66 nous llocs de treball i sumen una superfície de venda de 3.147 m2

Per demarcacions, els 17 nous centres oberts a Catalunya entre gener i juny es troben distribuïts de la següent manera: 11 a les comarques de Barcelona, 3 a les de Girona, 2 a les de Lleida i 1 a les de Tarragona.

Si comptem la resta de supermercats oberts des del gener en el conjunt de l’Estat, la xifra suma 46 centres en total. A més dels 17 de Catalunya, se n’han obert 7 a Andalusia, 6 a Balears, 4 a Canàries, 4 a la Comunitat Valenciana, 3 a Castella – la Manxa, 2 a la Comunitat de Madrid, 1 a Aragó, 1 al Principat d’Astúries i 1 a Cantàbria.

Amb els 17 nous centres oberts a Catalunya, Transgourmet consolida l’aposta estratègica per aquesta comunitat en la seva expansió com a empresa especialista en el supermercat de proximitat. A nivell general, l’empresa preveu superar aquest 2022 el centenar d’obertures, essent Catalunya una de les comunitats amb més creixement.

Transgourmet acumula prop de 850 franquícies, amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquestes últimes a les demarcacions de Barcelona i Girona. Aquestes franquícies destaquen per donar resposta als nous hàbits dels consumidors que exigeixen rapidesa, proximitat i productes acabats i saludables. A més, alguns dels seus establiments disposen de seccions especialitzades (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca…), amb l’objectiu d’oferir una àmplia varietat de productes locals i de temporada.

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres i 24 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service. 

L’empresa també compta amb gairebé 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!