Vés al contingut
Suma-Arenal_1

Supermercats, Transgourmet

Transgourmet continua creixent a Catalunya amb els seus supermercats de proximitat i enguany ja suma 25 obertures

8 de novembre de 2022

La companyia ha inaugurat aquest any un total de 75 establiments a Espanya amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, continua l’expansió a Catalunya dels seus supermercats franquiciats i ja acumula 25 obertures a la comunitat des de principi d’any.

Durant el mes d’octubre, la companyia ha inaugurat 3 nous establiments amb les ensenyes Proxim i SPAR a la demarcació de Barcelona (a Roda de Ter, Terrassa i Pont de Vilomara), que han significat la creació de 12 llocs de treball i de 473 mde superfície de venda.

Amb aquestes obertures, Catalunya és la comunitat autònoma on s’han inaugurat més establiments des de principi d’any i fins a octubre, la qual cosa reflecteix una aposta clara de la companyia per créixer-hi. Aquest any hi ha incorporat 17 supermercats a Barcelona, 3 a Girona, 4 a Lleida i 1 a Tarragona.

Aquests centres, amb les ensenyes SUMA, Proxim i Spar, han generat 91 llocs de treball i una superfície de venda de 4.315 m2.

Si tenim en compte la resta de supermercats oberts entre gener i octubre en el conjunt de l’Estat, la xifra suma 75 nous centres en total: els 25 de Catalunya, 14 a Andalusia, 10 a la Comunitat Valenciana, 8 a Balears, 6 a Canàries, 3 a Castella – la Manxa, 3 a la Comunitat de Madrid, 2 a Aragó, 2 a Castella i Lleó, 1 al Principat d’Astúries i 1 a Cantàbria. 

Transgourmet acumula prop de 800 franquícies a tot el territori amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, aquestes últimes a Barcelona i a Girona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en elsector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa compta també amb gairebé 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!