Vés al contingut
pastedImage-1

Aperitiu amb: Belén

Nom i cognoms: Belén Justo Muñoz.

Càrrec i departament: Sotsgerent de GM Cash Burgos.

 Anys a Transgourmet: Hi porto 20 anys, des del setembre de 2004, sempre al centre de Burgos. Vaig començar com a mossa i després em van nomenar cap de la secció de Basar i Drogueria, Perfumeria i Higiene, càrrec en el qual vaig estar 15 anys. Des del 2019, soc sotsgerent. I aquí continuo!

Què és el que t’agrada més de la teva feina? Tinc la sort que el meu treball em continua encantant, fins i tot després de tants anys. Mai m’avorreixo, i puc dir que, sense cap mena de dubte, el que més m’agrada és el tracte amb les persones, tant amb la clientela com amb els col·laboradors/es: per ajudar-les, aconsellar-les i donar-los solucions al més aviat possible. Com que ens coneixem tots/es, la relació és molt propera.

Si Transgourmet fos un plat seria… Buf! Que difícil! Ara mateix que estem en plena evolució, em suggereix un plat modern, innovador i amb caràcter. Un plat que revoluciona!

Quin és el teu producte preferit del nostre assortiment? Només un? Te’n podria dir un de cada secció perquè me n’agraden molts, però si aquesta pregunta l’haguessin de respondre els meus fills, et dirien que la llonganissa i el pernil de Víctor Gómez! Tenen un paladar molt fi aquests nens! A casa, sempre hi tinc tot el seu assortiment. No pot faltar en reunions i celebracions familiars i sempre em demanen per ell. S’ha convertit en un més de la família.

Ens recomanes un restaurant? (i per què): Burgos és una ciutat amb un gran nivell gastronòmic i hi ha molt per triar, però et diria “El Huerto de Roque”. És cuina d’autor i de mercat, diferent i de gran qualitat. L’ambient és genial. A més, té una zona de bar on et pots prendre unes cerveses artesanes i xerrar una estona molt a gust abans de sopar, i està situat en ple centre de la ciutat, just al costat de la nostra meravellosa catedral. Ha, ha, ha! Semblo una guia turística! Però és que Burgos té molt per descobrir.

Què és el millor que t’ha passat a l’empresa? Els meus companys i companyes. Sempre havia dit que a la feina hi anem a treballar, no a fer amics, i que si sorgeix…, això que t’emportes; però haig de dir que precisament aquí he conegut algunes de les meves grans amistats. Em sento molt afortunada!

Una frase que defineixi Transgourmet. Comunicació, implicació i esforç per aconseguir la nostra millor versió, una Transgourmet 2.0. És increïble veure com cadascun/a de nosaltres dona el millor de si mateix/a per tirar endavant la seva feina.

Alguna cosa per afegir… Donar les gràcies a tota la gent, companys i companyes, clientela… que dia a dia m’ajuden a continuar aprenent i millorant perquè aquesta feina, que pot ser molt exigent, em segueixi apassionant. Després de 20 anys, em sento molt agraïda de continuar formant part d’aquesta gran família.

A qui esculls perquè respongui el qüestionari de la propera newsletter? Roger Queraltó Cano, aprovisionador als Serveis Centrals.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!