Vés al contingut
07022019_SparTossa_web

Supermercats

Valvi obre el primer SPAR a Tossa de Mar

5 de juliol de 2019

Creixement a la província de Girona

El passat dijous 20 de juny, Valvi Supermercats va inaugurar un nou establiment SPAR a la província de Girona, concretament a Tossa de Mar, que dóna feina a 8 persones.

El nou SPAR de Tossa de Mar, situat a la urbanització de Santa Maria de Llorell, disposa de seccions de fruiteria i fleca en lliure servei, i una important secció de vins i licors. El supermercat, obert de dilluns a diumenge de 8:00 a 21:00h està atès per 8 treballadors i té una sala de venda de 400m2.

A més, el mateix dia 20, Valvi Supermercats va inaugurar la reforma total i nova imatge del seu supermercat SPAR de Calonge, situat a la carretera de La Bisbal s/n i amb una superfície de 550 metres quadrats de sala de vendes. Aquest establiment disposa de la secció atesa de carnisseria, gestionada per Carnisseries Xarcuteries Arnall, i de la secció atesa de peixateria, a més de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del gran celler “Vinoteca VNTC Valvi”.

La societat propietat de GM FOOD i de Valvi, Miservi de supermercats, també va inaugurar en la mateixa data la reforma total i nova imatge del seu supermercat SPAR a Campdevànol, al carrer de la Gala, 13-16, que disposa d’una sala de vendes de 360 metres. Aquest centre disposa de secció atesa de xarcuteria, i de fruiteria i fleca en lliure servei, i una important àrea de vins i licors.

Amb aquesta obertura i l’adaptació progressiva del seus supermercats a la seva nova imatge, Valvi referma el model de botiga SPAR dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es poden trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

           

Valvi Supermercats

Empresa de capital familiar 100% gironí, és la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 62 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 54 supermercats propis amb les marques SPAR, VALVI i SUMA, i també en la gestió dels 39 supermercats SPAR pertanyents a Miservi de supermercats, S.L., societat propietat de GM Food Iberica i de Valvi Supermercats., i amb un volum de negoci al voltant de 44 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les províncies de Girona i Barcelona.  Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu a GM Food Iberica, companyia líder en el sector de la distribució alimentària majorista a l’estat espanyol.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!