Vés al contingut
GMManresa_interior_1

Gros Mercat

GM FOOD inverteix 3,3 milions d’euros en el nou Gros Mercat de Manresa

3 de març de 2021

El centre comptarà amb una benzinera GM Oil oberta al públic

3 de març de 2021. GM Food Iberica ha obert avui el nou Gros Mercat de Manresa que té per objectiu donar un millor servei als clients i que substituirà a l’actual situat al municipi de Sant Fruitós de Bages. El nou Gros Mercat incorpora, entre d’altres novetats, una benzinera GM Oil oberta al públic que s’obrirà dijous 11 de març, peixateria i una sala de mercat de frescos més àmplia. El nou centre, ubicat al c/Sallent 91-93 de Manresa, ha suposat una inversió de 3,3 milions d’euros. Així, GM FOOD avança en el pla de renovació dels seus establiments de cash&carry i que ja s’ha aplicat als centres de Figueres, Girona, Palamós i aquest 2021 a Olot.

Gros Mercat Manresa és l’onzè cash&carry de la companyia a província de Barcelona i vint-i-quatrè a Catalunya. L’establiment dirigit exclusivament a professionals de l’hostaleria i la restauració, compta amb una superfície de sala de vendes de 2.500 m2. El nou cash&carry va rebre ahir la visita de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i de la regidora d’Indústria i Comerç, Núria Masgrau, que van estar acompanyats del director general de GM FOOD, Lluís Labairu, que va destacar l’esforç que ha fet l’equip de la companyia durant l’últim any.

El centre comptarà amb 22 llocs de treball directes. El nou Gros Mercat Manresa continuarà donant servei a les poblacions de l’àrea d’influència en els àmbits d’horeca i retail. L’establiment ha ampliat fins a 112 les places d’aparcament per als seus clients.

Els usuaris del Gros Mercat de Manresa poden trobar una completa zona de producte fresc de 463,24m2 amb: carnisseria i peixateria al tall i en lliure servei, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats. En total el nou establiment compta amb 10.181 referències, de les quals 1.255 corresponen a les marques pròpies de GM Food Iberica. Totes aquestes referències estan a disposició dels clients en format professional.

El nou Gros Mercat Manresa compta també amb les adaptacions de sostenibilitat necessàries, com plaques fotovoltaiques i instal·lacions frigorífiques eficients que disminueixen el consum. Els 70 cash&carry de GM FOOD fan servir energia renovable amb certificat d’origen i disposen de plans de gestió de residus.

La companyia dóna feina a més de 1.000 persones a tot Catalunya, on actualment té 24 centres Gros Mercat, 2 plataformes logístiques, prop de 500 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i 8 benzineres GM Oil, comptant la nova ubicada al Gros Mercat de Manresa que s’obrirà properament.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!