Vés al contingut
Transgourmet_ConvencióFSBaixa_0104

El centre del servei: conèixer la clientela

L’objectiu que ens hem marcat és subministrar a la petita hostaleria de tot Espanya. I per això hem fet una important inversió des de la companyia:

  • Els nostres 70 centres cash&carry tenen ara una doble funció: la pròpia del cash i la de plataforma logística de proximitat.
  • Comptem amb més de 370 professionals comercials de food service i una flota de més de 300 vehicles de repartiment.

Durant la jornada, el nostre director general, Lluís Labairu, va destacar que tenim “una de las xarxes logístiques més importants de distribució a l’hostaleria”, i va explicar “la importància d’esforçar-nos per posar el client al centre del nostre servei, coneixent les seves necessitats i oferint-li assessorament i tracte personalitzat”.

Som més de 2.000 professionals entre els centres cash&carry i la pròpia àrea de Food Service. I, com va dir Lluís Labairu: “Junts tenim l’èxit garantit!”.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!