Vés al contingut
Print

Transgourmet

Transgourmet Ibérica, la nova denominació social de General Markets Food Iberica

12 de novembre de 2021

És resultat del canvi de propietat de GM FOOD

General Markets Food Iberica S.A.U. ha canviat la seva denominació social per a convertir-se en Transgourmet Ibérica S.A.U. La companyia, referent en el sector de la distribució alimentària a Espanya, ha formalitzat el canvi de denominació social després que el passat estiu fos comprada pel grup Transgourmet, la filial de distribució majorista d’alimentació de la cooperativa suïssa Coop. El canvi no afecta a les marques ja que es manté GM FOOD, igual que Gros Mercat, GM Oil i GM Food Service.

Actualment la companyia té 6 plataformes de distribució repartides per tota Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres i 23 gasolineres GM Oil, i la divisió de Food Service. L’empresa compta amb més de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents. 
 

Transgourmet és una empresa fundada en 2008 amb seu a Basilea i forma part del grup suís Coop. Transgourmet opera a Suïssa, Alemanya, França, Àustria, Polònia, Romania, Rússia i Espanya. Amb més de 28.000 treballadors, genera una facturació neta d’aproximadament 8.100 milions de francs suïssos.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!