Vés al contingut
JuveMasanaBrut_GMWines_0

Marques Pròpies

Un cava de GM FOOD guardonat als Premis Vinari

13 d'octubre de 2020

GM WINES compta amb 135 referències de 17 DOs

GM WINES, marca pròpia de GM FOOD, ha participat en la vuitena edició dels Premis Vinari, que distingeixen als millors catalans de l’any. La marca, que compta amb una acurada selecció de vins nacionals, ha estat premiada amb un guardó.

En aquesta ocasió, durant la cerimònia celebrada el passat divendres 9 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca de Penedès, Juvé Masana Brut (DO Cava) ha merescut el Vinari de Plata 2020 Escumosos Joves.

GM WINES compta amb un equip de sommeliers dedicats a seleccionar els millors productes de cada anyada i DO, per oferir als clients aquells vins que millor s’adaptin a les seves necessitats. El celler està format per 135 referències, incloses en 15 marques de vi de 17 Denominacions d’Origen diferents. GM WINES ha rebut en els últims anys diferents premis nacionals i internacionals que confirmen la seva qualitat.

Els Premis Vinari, creats el 2013 per vadevi.cat per donar a conèixer als millors vins de Catalunya i potenciar la seva producció en el territori, ha comptat en aquesta edició amb la participació de 850 vins de 240 cellers de 12 DOs de Catalunya, i han intervingut 80 tastadors professionals.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!