Vés al contingut
GMFOOD_DonacioCaritas_0

Transgourmet

GM FOOD dona 70.000 euros a Càritas

30 de març de 2021

La companyia col·labora des de fa anys amb diferents entitats socials

GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha fet una donació de 70.000 euros a diferents seus de Càritas repartides per l’estat espanyol que servirà per a proveir d’aliments a col·lectius vulnerables. L’empresa col·labora des de fa anys amb aquesta organització benèfica centrada en ajudar als col·lectius que es troben en risc de pobresa i exclusió social.

La donació d’aliments a entitats sense ànim de lucre és una part de la política de Responsabilitat Social Corporativa de GM FOOD. A més de la donació d’aliments i altres productes, la companyia dóna suport a campanyes i activitats benèfiques organitzades per entitats socials. Un exemple és la participació al Gran Recapte que organitzen els Bancs d’Aliments a finals d’any i també en accions d’ajuda contra el càncer. Durant l’any 2020 GM FOOD va centrar part de les seves aportacions a entitats i col·lectius especialment afectats per la pandèmia.

GM FOOD també col·labora amb projectes de fundacions que treballen per a ajudar als nens i joves en risc d’exclusió social, com la Fundació PortAventura, o la campanya per a la vacunació infantil impulsada per l’Obra Social de la Caixa i GAVI.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!