Vés al contingut
GM-FOOD-Plataforma_0

Transgourmet

GM FOOD garanteix la distribució d’aliments i productes de primera necessitat

12 de març de 2020

La companyia reitera la fortalesa de el sector per fer front a la situació derivada de l'COVID-19

General Markets Food Iberica, companyia referent en el sector de la distribució alimentària a Espanya, assegura que la distribució d’aliments i productes està garantida, i crida a la calma davant les informacions de possibles dificultats de proveïment derivades de les restriccions presents i futures relacionades amb el COVID-19. En aquest sentit, la companyia vol tranquil·litzar a la població ja que la distribució d’aliments i productes de primera necessitat es continuarà duent a terme amb normalitat. També recorda la fortalesa de l’estructura del sector de la distribució a Espanya, que permetrà fer front a la situació actual amb professionalitat.

GM FOOD compta actualment amb 6 plataformes logístiques en territori espanyol que asseguren el proveïment dels seus 72 centres de distribució majorista Gros Mercat, i dels més de 700 establiments que sota les ensenyes Suma, Proxim i Spar es reparteixen per tota Espanya. A més subministra de forma regular a més de 1.800 detallistes independents, entre els quals es troben supermercats individuals, petites cadenes de distribució i distribuïdors locals. Des de les seves plataformes la distribució està garantida i es treballa intensament perquè la població tingui assegurada la disponibilitat de productes en tot moment.

GM FOOD vol també agrair l’esforç dels seus empleats en totes les àrees de la companyia per fer possible que la distribució de productes sigui possible en tots els establiments. La companyia amb una facturació superior als 1.100 milions d’euros i una plantilla de 2.500 empleats, és una empresa internacional propietat de la multinacional xinesa Bright Food.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!