Vés al contingut
v6_decalogo_ZICARELLI

Marques Pròpies

GM FOOD reforça la marca pròpia amb el cafè Zicarelli, les infusions Greenwell i l’aigua Idonia

22 de setembre de 2020

Més de 1.600 referències de marca pròpia

GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, continua ampliant el seu catàleg de marques pròpies amb la incorporació de les infusions Greenwell, els cafès Zicarelli i les aigües Idonia. Aquestes tres marques s’han afegit a Gourmet (alimentació), GM Wines (vins), Mical (drogueria i neteja), Micaderm (productes d’higiene i cura personal) i Mic&Friends (menjar per a gossos i gats). Amb aquestes incorporacions GM FOOD ofereix més 1.600 referències de productes de marca pròpia.

Caffè Zicarelli neix de la tradició dels grans mestres cafeters italians per  poder  oferir  a  cada  tassa   l’experiència   de   l’espresso perfecte. Tractat per tal d’aconseguir que la seva aroma arribi intacta a la tassa i després d’una rigorosa selecció del gra de cafè, Zicarrelli presenta cinc referències: Natural (70% aràbiga i 30% robusta), Natural (100% aràbiga), Natural Cream (70% robusta i 30% aràbiga), ecològic (100% aràbiga) i Descafeïnat (100% aràbiga), totes disponibles en paquets en gra de 500 grams i 1kg als centres GM Cash – Gros Mercat i mitjançant el servei de delivery.

Greenwell inclou 11 infusions i tes per a cada ocasió: quatre infusions digestives i relaxants, tres varietats de te negre amb propietats estimulants i refrescants, te verd antioxidant, rooibos amb vainilla, i els tes Pu-Erh Yunnan i d’alga nori amb llimona. Tots ells estan a la venda en paquets de 20 unitats als centres GM Cash – Gros Mercat.

Als establiments GM Cash – Gros Mercat, SUMA i Proxim es pot trobar Idonia, aigua de mineralització molt feble de la font de Landín, Pontevedra. Amb només 27mg/l de residu sec, Idonia és ideal per combinar amb qualsevol àpat, font d’hidratació diària i recomanada per a l’alimentació infantil gràcies també, al seu baix contingut en sodi i minerals. Es presenta en tres formats de plàstic reciclable de 0,5; 1,5 i 5 litres.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!