Vés al contingut
SUMA_Lineal_Gourmet_1

Supermercats

GM FOOD va obrir 13 supermercats franquiciats durant el mes d’octubre

24 de novembre de 2020

Sumen un total de 75 obertures en els 10 primers mesos de l’any

24 de novembre de 2020. GM FOOD, companyia líder en la distribució alimentària a Espanya, ha obert 13 nous supermercats franquiciats durant el mes d’octubre. A aquesta xifra se sumen les 62 inauguracions realitzades fins a setembre, i s’aconsegueixen els 75 establiments en els deu primers mesos de l’any.

Els nous supermercats, 8 senyalitzats amb les ensenyes Proxim i 5 amb SUMA, estan ubicats a Catalunya (3), Andalusia (2), Aragó (1), Astúries (1), Balears (1), C. Valenciana (1), Castella-la Manxa (1), Castella i Lleó (1), Euskadi (1) i Madrid (1).

L’oferta dels seus establiments compta, a més, amb el reforç de les 1.600 referències de les seves marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines, Zicarelli, Greenwell, Idonia i Mic&Friends.

El model de botiga de proximitat que està implantant GM FOOD està destinat a satisfer els hàbits dels consumidors ampliant les referències de productes saludables i sostenibles, i dels franquiciats, adaptant els seus negocis a la seva especialització i a les necessitats de la zona.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!