Vés al contingut
GMOil_Finestrat

Corporativa

GM FOOD arriba a les 21 benzineres amb l’obertura d’una GM Oil a Finestrat

22 d'abril de 2021

Tercera gasolinera a la Comunitat Valenciana

22 d’abril de 2021. GM FOOD, companyia referent en el sector de la distribució alimentària, ha inaugurat a Finestrat la seva tercera benzinera GM Oil a la Comunitat Valenciana que ha suposat una inversió de 500.000 euros, i ja compta amb 21 estacions de servei a l’Estat. L’ensenya, que va obrir recentment una altra estació de servei en el nou Gros Mercat de Manresa, preveu continuar implementant les seves benzineres autoservei en els recintes dels seus centres de cash&carry.

La nova GM Oil situada en el recinte del Gros Mercat de Finestrat (Av. Miguel Hernández número 1, de la localitat alacantina), donarà servei les 24 hores del dia, i compta amb dos assortidors i dos tipus de carburant: gasoil i gasolina sense plom 95, a més d’Adblue, un sistema de depuració de gasos per a motors dièsel.

GM FOOD dona feina a 150 persones en la Comunitat Valenciana, on treballa amb 140 proveïdors locals, compta amb 11 GM Cash, 3 benzineres GM Oil i 36 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA i Proxim. 

Les benzineres GM Oil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus establiments. El pagament es realitza directament en l’assortidor, evitant l’entrada a l’establiment, i no requereix de cap tràmit previ. GM Oil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, aconseguint un major rendiment del motor i reducció del consum.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!