A Burgos, l’esdeveniment es va celebrar al Palacio de Congresos y Auditorio, amb la monologuista burgalesa Laura del Val com a presentadora, que va aportar molt d’humor i energia a la celebració.
A Tarragona, la mítica plaça Tarraco Arena va ser l’escenari d’una altra gran trobada, en aquesta ocasió amb l’actor Pep Plaza com a mestre de cerimònies, que va transmetre la seva vitalitat als assistents creant un ambient festiu.
A les Canàries, vam tenir el privilegi de celebrar l’esdeveniment a l’Auditorio Alfredo Kraus, un edifici emblemàtic situat al costat del mar a Las Palmas de Gran Canaria, on el conegut presentador Roberto Herrera va dirigir la jornada amb el mateix entusiasme que veiem a la televisió.
A tots tres actes, el nostre director general, Lluís Labairu, va dedicar unes paraules d’agraïment a totes les persones que al llarg dels anys han fet possible que la companyia compleixi 100 anys, amb una menció especial als treballadors i treballadores, clients i proveïdors.
També vam comptar amb la participació dels representants de les institucions de cada zona, que van qualificar de molt positiva la presència de Transgourmet als seus respectius territoris.
En tots tres actes, després de la primera part, la plantilla i les seves famílies, proveïdors i clients van gaudir d’una jornada plena d’activitats lúdiques i infantils, música en directe i gastronomia. I arreu va haver-hi un brindis col·lectiu i la nostra cançó del centenari!
Aquestes celebracions són una oportunitat per mirar enrere amb orgull, però sobretot per impulsar-nos cap al futur. Gràcies a totes i a tots per ser part d’aquesta història!
La propera parada la farem després de l’estiu a Madrid!
Vídeo de l’acte a Burgos:
Vídeo de l’acte a Tarragona:
Vídeo de l’acte a les Canàries: