CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Negoci
Les Nostres Marques
 

Amb les nostres marques, tot són avantatges

Nascudes l’any 1986 i amb un assortit de més de 1.900 referències, són les marques de referència per als professionals de l’hostaleria, Retail i els nostres clients d’Export.

 

Realitzem una anàlisi contínua del Mercat i de l’assortiment per actualitzar-lo constantment, amb una mitjana de 50 referències noves anuals, que ofereixen als nostres clients qualitat, varietat, un marge competitiu per a l’optimització del seu negoci i una eina per a la fidelització dels seus clients.

Veure catàleg

Qualitat

Varietat

Innovació

Fidelització

Gourmet és la marca d’alimentació de confiança que, amb més de 1.300 referències, ofereix una gran varietat de productes amb els que el client podrà estalviar, comptant amb la màxima garantia de qualitat.

Tenim un equip propi de sommeliers que seleccionen els millors productes de cada anyada i DO, amb l’objectiu de poder oferir als nostres clients el que més s’adapti a les seves necessitats. Actualment disposem de més de 135 referències i de 17 Denominacions d’Origen, amb un nom propi i una distribució exclusiva. La seva qualitat està avalada per prestigiosos guardons rebuts aquests últims anys.

Veure catàleg

Mical disposa d’un assortit de més de 250 referències de drogueria, netejadors, desgreixadors, detergents i articles d’un sol ús, disponibles tant en format horeca com retail.

Consultar documents productes Mical

Micaderm engloba productes d’higiene i cura personal i ofereix una amplia gamma de referències per a la higiene diària: higiene bucal, afaitat, fixació capil·lar, tovalloletes, productes higiènics i sanitaris gràcies a les seves més de 160 referències.

Donar-los el millor... no costa tant. Sabem que l’alimentació de les nostres mascotes és important. Per aquest motiu, hem desenvolupat Mic&Friends, un assortit de més de 20 referències de menjar per a gossos i gats.