CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Nosaltres
Història

96 anys
al mercat espanyol

 

Els nostres orígens es remunten a l'any 1925 amb l'obertura del primer establiment. Una trajectòria de 96 anys en el sector de la distribució majorista avala la nostra experiència en el sector i coneixement de les necessitats dels clients.

 

Hem anat creixent constantment, arribant als 70 centres cash&carry, 23 GMOil i una xarxa de més de 800 supermercats franquiciats de les marques SUMA, Proxim i Spar (aquesta última només a Barcelona i Girona).

1925

Obertura del primer supermercat del grup.

1970

Som capdavanters del cash&carry a Espanya obrint el primer centre Gros Mercat de 1.000 m² a Figueres (Girona).

1986

Neix la Marca Pròpia GOURMET.

1998

S'adquireix l'empresa Agrupació Comercial. Amb seu a Tortosa (Tarragona), disposa d'una xarxa de 150 supermercats a Catalunya i la Comunitat Valenciana.

2000

El maig d'aquest any neix SUMA, la nostra insígnia de supermercats franquiciats.

2003

Adquisició dels actius de la burgalesa Dilcasa, amb la que s'incorporen 5 cash&carry a la insígnia Gros Mercat i la xarxa de venda majorista.

2006

Realitzem una de les adquisicions més importants fins ara, Puntocash, filial cash&carry de Carrefour, amb 29 centres.

2009

Creació de les divisions d'Export i GM Food Service. Gràcies a aquestes, hem impulsat el nostre negoci internacional amb presència a més de 40 països i oferint un servei focalitzat a l'hostaleria organitzada.

Aquest mateix any, la companyia ingressa en qualitat de soci a Euromadi Ibérica SA.

2015

Ens incorporem a la multinacional Bright Food, líder de la industria alimentaria amb seu a Xangai, que pertany al govern de la República Popular de Xina.

2018

Any d'inflexió per a la nostra companyia. Duem a terme un canvi d'identitat corporativa a General Markets Food Iberica en una aposta per la internacionalització i la consolidació del seu projecte per posicionar-se com a líder al mercat Horeca, que es reafirma amb la inauguració de la plataforma logística de Torrejón de Ardoz de 21.000m².

2021

Transgourmet compra GM FOOD.