Vés al contingut
Bodega2

Supermercats

SUMA augmenta la seva presència a Lleida

9 d'agost de 2018

11 supermercats de l’ensenya a la província

General Markets Food Iberica aconsegueix el seu onzè supermercat franquiciat a la província de Lleida amb un nou centre a la capital lleidatana. L’obertura d’aquest està emmarcada en el pla de creixement de l’ensenya, i s’uneix als 3 centres Proxim que la companyia té a Lleida, sumant un total de 14 supermercats entre les dues ensenyes.

SUMA Passeig Ronda, es troba al carrer Gran Passeig de Ronda 173 de Lleida i està atès per 6 empleats. Amb una superfície de 410m2 de sala de vendes, els seus clients poden trobar-hi les seccions habituals en lliure servei de Sec, Carnisseria, Xarcuteria, Fruita i Verdura, i Congelats. Destaca la Fleca  amb una gran varietat de pans especials i brioxeria, i el Celler, que consta d’un ampli assortiment de referències. L’establiment té un horari d’obertura de dilluns a diumenge de 8:00 a 23:00h

Creada l’any 2000, la marca SUMA és una de les més prestigioses en distribució alimentària, i actualment està en expansió a tota Espanya. L’ensenya destaca per la seva proximitat, tracte directe amb el públic, i un extens llistat format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. Els centres SUMA compten amb les marques pròpies de GM Food Iberica: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic&Friends, totes de gran qualitat.

                 

GM Food Iberica a Lleida

Líder en la distribució alimentària a l’engròs, GM Food Iberica compta a la província amb 1 GM Cash, 11 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA (2 d’ells a Lleida capital) i 3 Proxim.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!