CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

GMOil Palamós ha representat una inversió de 592.000 euros.

Transgourmet obre al Gros Mercat de Palamós la novena gasolinera GMOil a Catalunya

20/06/2022

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert al Gros Mercat de Palamós (Baix Empordà) la seva novena gasolinera GMOil a Catalunya. Amb aquesta nova benzinera, en l’actualitat compta amb una xarxa de 24 estacions de servei a tot Espanya.

 

La gasolinera GMOil de Palamós és la primera que la companyia inaugura aquest any i ha representat una inversió de 592.000 euros. L’ensenya té previst continuar amb l’expansió de les seves benzineres autoservei als recintes dels seus centres Gros Mercat-GMcash.

 

La nova GMOil, ubicada al Gros Mercat de Palamós (al polígon industrial Pla de Sant Joan), prestarà servei les 24 hores del dia i disposa de dos sortidors i dos tipus de carburant: gasoil A i gasolina sense plom 95, a més del sistema de depuració de gasos Adblue per motors dièsel. Les nou gasolineres GMOil de Catalunya estan localitzades a Blanes, Girona, Mataró, Manresa, Montcada, Reus, Tarragona, Vic i, des d’avui, Palamós. 

 

Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics; el pagament es fa directament en el mateix sortidor, evitant l’entrada al centre, i no requereix de cap tràmit previ. Els centres GMOil són autoservei i ofereixen carburants de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible és micro-filtrat, aconseguint així un major rendiment del motor i una reducció en el consum.

 

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GMcash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres i 24 benzineres GMOil—, i la divisió de Food Service. 

 

L’empresa també compta amb més de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR (aquestes dues només a Girona i Barcelona), i més de 2.000 clients independents.