Skip to content
GMOilPalamos2-miniatura

Gm Cash

Transgourmet obre al Gros Mercat de Palamós la novena gasolinera GMOil a Catalunya

20 de juny de 2022

GMOil Palamós ha representat una inversió de 592.000 euros.

Transgourmet Ibèrica, referent en el sector de la distribució alimentària, ha obert al Gros Mercat de Palamós (Baix Empordà) la seva novena gasolinera GMOil a Catalunya. Amb aquesta nova benzinera, en l’actualitat compta amb una xarxa de 24 estacions de servei a tot Espanya.

La gasolinera GMOil de Palamós és la primera que la companyia inaugura aquest any i ha representat una inversió de 592.000 euros. L’ensenya té previst continuar amb l’expansió de les seves benzineres autoservei als recintes dels seus centres Gros Mercat-GMcash.

La nova GMOil, ubicada al Gros Mercat de Palamós (al polígon industrial Pla de Sant Joan), prestarà servei les 24 hores del dia i disposa de dos sortidors i dos tipus de carburant: gasoil A i gasolina sense plom 95, a més del sistema de depuració de gasos Adblue per motors dièsel. Les nou gasolineres GMOil de Catalunya estan localitzades a Blanes, Girona, Mataró, Manresa, Montcada, Reus, Tarragona, Vic i, des d’avui, Palamós. 

Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics; el pagament es fa directament en el mateix sortidor, evitant l’entrada al centre, i no requereix de cap tràmit previ. Els centres GMOil són autoservei i ofereixen carburants de gran qualitat a preus competitius, complint amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible és micro-filtrat, aconseguint així un major rendiment del motor i una reducció en el consum.

SOBRE TRANSGOURMET IBÉRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GMcash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres i 24 benzineres GMOil—, i la divisió de Food Service. 

L’empresa també compta amb més de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR (aquestes dues només a Girona i Barcelona), i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!