Vés al contingut
GMoilBlanes

Gros Mercat

GM FOOD inaugura una nova GM Oil a Blanes

29 de setembre de 2017

15 benzineres pròpies

General Markets Food Iberica inaugura demà, dimarts 26 de setembre, la cinquena benzinera GM Oil a Catalunya, a la localitat costanera de Blanes. La nova estació de servei, la quinzena de la companyia, és la segona obertura a Catalunya aquest any després de la inauguració de GM Oil Reus al mes de gener, i la tercera al territori espanyol, on la setmana passada va obrir GM Oil Santa Cruz de Tenerife.

GM Oil Blanes ha suposat una inversió de 332.600 €, disposa de quatre sortidors i està ubicada al recinte del Gros Mercat Blanes (Pol. Industrial Nord. Av. d’Europa, 57, 17300 Blanes, Girona).

Amb l’obertura d’aquesta nova estació de servei a Catalunya, són 5 els centres Gros Mercat a Catalunya (Blanes, Girona, Montcada, Reus i Vic), que compten amb aquest servei en el seu recinte. A la resta d’Espanya, GM FOOD compta amb GM Oil a Alacant, Albacete, Cartagena, Castelló, Logronyo, Menorca, Múrcia, Salamanca, Santa Cruz de Tenerife i Vic.

Les benzineres GM Oil, que se situen en el recinte dels GM Cash de GM FOOD, estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients de Gros Mercat. El pagament es realitza directament en el sortidor, evitant l’entrada del consumidor a l’establiment, i no requereix cap tràmit previ. GM Oil són centres autoservei amb carburant de gran qualitat a preus competitius, que compleixen amb les especificacions de qualitat de les directives europees. El combustible està microfiltrat, amb el que s’aconsegueix un millor rendiment del motor i reducció del consum.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!