Vés al contingut
PROXIM_2_0

Supermercats

Proxim continua la seva su expansió a Sabadell

23 d'agost de 2018

7 establiments de l’ensenya a la ciutat

L’ensenya de supermercats de GM Food, Proxim, continua la seva expansió amb l’obertura d’un nou establiment a Sabadell, localitat on el passat mes de febrer va inaugurar una altra botiga de proximitat. D’aquesta manera la companyia compta actualment a la capital del Vallès Occidental, amb 7 supermercats Proxim, que s’uneixen als 3 que disposa sota la marca SUMA.

El nou Proxim de Sabadell està situat a la Carretera de Barcelona 115, i compta amb les seccions habituals en lliure servei. Atès per a 2 persones i amb una superfície de 107m2, el supermercat estarà obert de dilluns a diumenge de 9:00 a 23:00h.

Els establiments Proxim es caracteritzen seva proximitat, tracte directe amb el públic i per posseir un ampli llistat de productes, format per més de 10.000 referències -més de 1.600 de marca pròpia-, totes elles de primera qualitat. L’oferta de Proxim compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Mic&Friends.

Presència a Sabadell

La companyia, té actualment una àmplia presència a la ciutat de Sabadell, ja que compta amb 7 supermercats Proxim i 3 SUMA.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!