Vés al contingut
amazon-locker-suma-supermercados_2

Supermercats

Els supermercats de GM FOOD instal·len nous Amazon Lockers

20 de març de 2019

Acord a nivell nacional

General Markets Food Iberica ha arribat a un de col·laboració amb Amazon, pel que la companyia líder en distribució alimentaria ha començat a implantar Amazon Lockers a la seva xarxa d’establiments retail amb presència a tot Espanya. 

Actualment, aquest servei està disponible en 17 supermercats de Barcelona, Castelló, Girona, Màlaga i Toledo, i s’expandirà a tot Espanya. Per GM FOOD aquest acord suposa donar un servei complementari als seus clients de Retail, que veuen com es dinamitza i aporta valor afegit al seu negoci. 

Els Amazon Lockers, estan en ubicats en 6 establiments franquiciats sota les ensenyes SUMA (5), SPAR (3), en supermercats cooperatives (4) i punts de venda de clients amb ensenya pròpia (5). Els Lockers estaran accessibles per als clients durant l’horari d’obertura de la botiga seleccionada. El lliurament a Amazon Lockers està disponible per desenes de milions de productes venuts a Amazon.es i funciona amb lliurament en 1 dia i enviament estàndard. 

Després de comprar a Amazon.es, els clients procedeixen a tramitar la comanda i a seleccionar un Amazon Locker, que afegeixen com una nova adreça de lliurament. Quan arriba el paquet a l’Amazon Locker, el client rep una notificació per correu electrònic amb un codi únic i l’adreça i hores d’obertura de l’Amazon Locker seleccionat i disposa de fins a 3 dies per recollir la seva comanda. Al Locker, els clients poden introduir el codi alfanumèric o escanejar el codi de barres, i s’obrirà automàticament la porta corresponent, permetent la recollida de la comanda.

Amazon Locker

Els Amazon Locker són taquilles de dipòsit autoservei en què els clients d’Amazon podran decidir emmagatzemar les seves paquets per a la seva posterior recollida. Els Amazon Lockers reben lliuraments cinc dies a la setmana i els clients disposen actualment de tres dies laborables per retirar els seus paquets. Des del supermercat volem oferir un servei addicional als nostres clients.

El lliurament a Amazon Lockers està disponible en desenes de milions d’articles venuts a Amazon.es i funciona amb enviament en 1 dia i enviament estàndard. Els clients generalment recullen el seu paquet en menys de 15 segons. Després de comprar a Amazon.es, els clients seleccionen un Amazon Locker, on poden recollir el seu paquet en el moment més adequat per a ells. 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!