Vés al contingut
RogesSupermercats_nouSPAR_1

Supermercats, Transgourmet

La cadena Roges Supermercats inaugura un nou SPAR a l’Alt Penedès

30 de maig de 2022

Amb 270 m2 de superfície de venda i més de 2.000 referències de productes

30 de maig de 2022. La cadena Roges Supermercats ha inaugurat aquest mes de maig un nou establiment SPAR a Sant Pere de Riudebitlles, a la comarca de l’Alt Penedès. El supermercat disposa de 270 m2 de superfície de sala de vendes i hi treballen 8 persones, que atendran, entre altres, les seccions assistides de carnisseria i xarcuteria. Aquest SPAR també ofereix seccions de servei lliure, com ara fruiteria, fleca, bodega i congelats.

Pel que fa a l’assortiment, el nou supermercat ofereix més de 2.000 referències de productes, tant de la marca pròpia SPAR com d’altres marques líders del mercat.

L’horari comercial d’atenció al públic és de dilluns a dissabte, de 8:30 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:30 h. Els divendres al matí, l’horari d’atenció al públic s’allarga fins a les 14:00 h i els dissabtes al matí s’allarga fins a les 15:00 h.

El nou SPAR incorpora instal·lacions de refrigeració amb uns consums més eficients, una il·luminació amb tecnologia led que proporciona una millor qualitat de llum i equipaments amb alts nivells d’eficiència energètica, que milloren la sostenibilitat de l’establiment i, a la vegada, la comoditat del públic per accedir als productes frescos.

Amb aquest nou establiment, Roges Supermercats ja compta amb 22 establiments SPAR que sumen un total de 7.000 m2 de superfície de venda i que es troben repartits al Bages –especialment-, Berguedà, Moianès, Solsonès, Anoia, Alt Penedès, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Baix Llobregat.

Roges Supermercats té com a proveïdor exclusiu a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres i 23 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

També compta amb prop de 850 supermercats franquiciats amb les marques SUMA, Proxim i SPAR, i més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!