Vés al contingut
Roges

Supermercats, Transgourmet

La cadena Roges Supermercats inaugura un nou SPAR al Bages

12 d'octubre de 2022

Amb aquesta obertura, la cadena disposa de 24 supermercats localitzats majoritàriament a la província de Barcelona, sobretot a la Catalunya Central

La cadena Roges Supermercats ha inaugurat aquest mes d’octubre una nova botiga SPAR a la localitat del Pont de Vilomara, a la comarca del Bages. El supermercat disposa de 260 m2 de superfície de sala de vendes i ha generat 6 llocs de treball.

El nou SPAR destaca per les seccions de carnisseria, xarcuteria, fruiteria, bodega i, sobretot, per la fleca, que ofereix la tradició i la qualitat del pa acabat de fer elaborat pel proveïdor local Baylina, l’antic propietari del centre que hi continua operant dins d’aquesta secció de fleca especialitzada.

En relació amb l’assortiment, el nou supermercat ofereix una major varietat de productes, de la marca pròpia SPAR i d’altres líders del mercat.

L’horari comercial d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 08.30 a 21.00 hores i els diumenges i festius de 08.30 a 14.00 hores. A més, el centre disposa d’aparcament exclusiupels clients, 7 places, i d’un servei de repartiment a domicili durant tots els dies laborables.

Amb aquesta nova obertura, la tercera d’aquest any, Roges Supermercats creix sota la marca SPAR amb dos nous centres i un amb l’ensenya SUMA. En total, la cadena de supermercats compta amb 24 establiments, que sumen 7.500 m2 de superfície de vendes, consolidant d’aquesta manera la seva quota de mercat a la Catalunya Central i a la província de Barcelona.

El proveïdor exclusiu de Roges Supermercats és Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres amb 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa compta també amb prop de 800 supermercats franquiciats sota les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!