Vés al contingut
IMG20240319173355

Aperitiu amb: Juan José

Nom i cognoms:

Juan José Martín Fernández.

Càrrec i departament:

Comercial de Food Service a GM Cash Zamora.

Anys a Transgourmet:

Des de l’obertura del cash&carry a Zamora, ja fa set anys. He passat per diferents posicions i des de fa nou mesos, treballo de comercial.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

Som una de les cares visibles de la companyia! I això m’encanta. Sens dubte, el que més m’agrada és el tracte que estableixes amb la clientela. Satisfà molt veure com la podem ajudar i resoldre les seves necessitats dia a dia. I cada jornada és diferent, no m’avorreixo.

Si Transgourmet fos un plat seria…

Per mi, seria un arròs a la zamorana perquè té de tot i és molt complet. Igual que Transgourmet, que compta amb una àrea d’hostaleria amb una àmplia varietat de productes per elaborar qualsevol plat. Té de tot i tot de qualitat!

Quin és el teu producte preferit del nostre assortiment?

Una tria molt difícil! No sabria dir-te’n un en concret perquè n’hi ha força que m’agraden de les nostres marques… o els frescos, per exemple, que són els nostres grans protagonistes. Això és el que passa quan coneixes molt bé l’assortiment… T’agraden tots!

Ens recomanes un restaurant? (i per què) 

Restaurant Casa Quintano a Casaseca de Campean (Zamora). Per fora, no et creuries el restaurant tan acollidor que és. Està ubicat en un lloc immillorable, on pots menjar carn o peix de bona qualitat. I l’atenció és estupenda. Si hi vas, repeteixes! El recomano a tots els meus company@s.

Què és el millor que t’ha passat a l’empresa?

El millor és la plantilla! Som una gran família i sempre hi som, per les coses bones i per les no tan bones. La relació va més enllà de ser companys de feina. Això de “la família Transgourmet” és ben veritat.

Una frase que defineixi a Transgourmet.

En línia amb la resposta anterior, per mi, Transgourmet no només existeix en l’àmbit laboral, també és el meu suport. És un orgull poder dir això de l’empresa on treballes.

Alguna cosa per afegir…

Estic molt agraït a Transgourmet per haver-me donat l’oportunitat d’entrar a treballar a l’empresa i deixar-me seguir creixent professionalment. Que apostin per cada treballad@r, reflecteix la qualitat humana i la professionalitat que hi ha a la companyia.

A qui esculls perquè respongui el qüestionari de la propera newsletter?

Olga Pérez, responsable de Màrketing CRM & Digital.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!