Vés al contingut
Spar_Cornella-Terri

Supermercats, Transgourmet

Valvi inaugura un nou SPAR a Cornellà del Terri equipat amb 73 plaques fotovoltaiques per a autoconsum

18 de desembre de 2022

Aquest centre se suma al SPAR obert a Les Planes d’Hostoles i al pla de reformes dels seus altres supermercats

Valvi ha obert un nou supermercat SPAR a Cornellà del Terri (Pla de l’Estany). L’edifici, de nova construcció, compta amb 73 plaques fotovoltaiques per a autoconsum, la qual cosa significa una potència instal·lada de 32,85 kW, que representarà un estalvi important de consum energètic.

El nou SPAR està situat al número 3 de l’avinguda Girona. Hi treballen 8 persones i té una sala de vendes de 290 m2 que inclou una secció assistida de carnisseria i lliure servei per a la fruita i per a la fleca, amb una presència destacada de productes d’origen local en l’assortiment. A més, ofereix una amplia gamma de vins, caves i licors de la bodega “Vinoteca VNTC Valvi”.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

Obertura a Les Planes d’Hostoles i reformes

El supermercat de Cornellà del Terri és el segon SPAR que Valvi ha obert aquest any a comarques gironines. El mes de juny passat va obrir un SPAR a Les Planes d’Hostoles (Garrotxa), al número 19 de l’avinguda Narcís Arnau de la població. Aquest supermercat té una sala de vendes de 492 mi hi treballen 10 persones.

El de Les Planes és també un edifici de nova construcció que, en aquest cas, compta amb 128 plaques fotovoltaiques per a autoconsum. Amb una potència instal·lada de 57,60 kW, es preveu un estalvi del 50 % en el consum energètic i que s’evitarà l’emissió de 24 tones de COanuals.

Al SPAR de Les Planes d’Hostoles s’hi pot trobar un assortiment amb més de 3.000 productes d’alimentació originaris de Catalunya, dels quals prop de 250 procedeixen de fabricants i productors de la mateixa comarca de la Garrotxa. El supermercat compta amb seccions assistides de carnisseria, xarcuteria i peixateria i lliure servei per a la fruita i per a la fleca. També inclou la seva bodega especialitzada “Vinoteca VNTC Valvi”.

A aquestes dues inauguracions de Valvi s’afegeixen les reformes fetes en els seus altres supermercats, entre les quals destaca la del centre del barri de Taialà de la ciutat de Girona. Hi treballen 8 persones i compta amb una superfície de vendes de 435 mque inclou carnisseria, peixateria, fruiteria i fleca.

Amb aquest programa, Valvi reforça el model de botiga SPAR adreçada a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal amb tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, facilitant-los una àmplia oferta d’aquests articles en diferents formats adaptats al consum diari.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS 

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100 % gironina i és la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci de prop de 65 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de supermercats propis, amb les marques SPAR i VALVI, i també en la gestió dels supermercats SPAR de Miservi, societat que és propietat de Transgourmet Ibèrica i de Valvi Supermercats i amb un volum de negoci de prop de 50 milions d’euros. Tots els seus centres es troben situats a les demarcacions de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el mercat de l’horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres i 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service. 

L’empresa també compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les marques Suma, Proxim i SPAR, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!