Vés al contingut
Gros-Mercat_Girona

Gros Mercat, Transgourmet

Transgourmet acorda la compra dels immobles de 35 Gros Mercat a la firma d’inversió sueca Sagax

20 de desembre de 2022

Aquesta operació dona suport al model de negoci que avala la solidesa i el lideratge de Transgourmet al mercat espanyol

Transgourmet Ibèrica, líder en el sector de la distribució alimentària, ha arribat a un acord per comprar a la firma d’inversió sueca Sagax Real State els immobles de la meitat dels seus centres Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry. Es tracta d’un total de 35 Gros Mercat històrics de la companyia que fins ara Transgourmet ocupava com a arrendatari.

Amb aquesta operació, Transgourmet es converteix en propietària dels immobles de 37 dels seus 70 Gros Mercat. Els 35 immobles adquirits ara a Sagax es troben a Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia, Balears, Canàries, Madrid, Castella i Lleó, La Rioja, País Basc i Andalusia. Aquesta compra s’afegeix a la dels Gros Mercat de Manresa i de Vinarós que també s’ha fet enguany.

L’adquisició representa una aposta clara de futur de Transgourmet per la continuïtat del seu negoci a Espanya, que té en els Gros Mercat un dels seus eixos estratègics.

PLA D’INVERSIONS

En la mateixa línia, Transgourmet duu a terme un important programa d’inversions als seus centres Gros Mercat en el marc del seu pla estratègic, amb l’objectiu de renovar per complet el concepte de cash&carry. Així, en el darrer any s’ha executat la renovació integral de 6 Gros Mercat, s’han reformat totalment 11 mercats de frescos i s’ha fet l’actualització i reimplantació de 13 Gros Mercat més. Tot amb l’objectiu d’adaptar els centres a les necessitats dels clients.

A aquestes inversions s’afegeix un ambiciós pla de sostenibilitat, que inclou com a projecte principal la instal·lació a 36 Gros Mercat de 32.600 mde panells solars per a autoconsum.

A més, Transgourmet està implantant altres mesures que afavoreixen la reducció del consum elèctric i la millora de l’eficiència de les instal·lacions. Entre aquestes mesures destaca el canvi d’il·luminació al sistema led, l’aplicació de tecnologia refrigerant lliure d’emissions de CO2, sense afectació al medi ambient, i la renovació dels equips per d’altres de menor consum.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry—que comprèn 70 centres con 24 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i SPAR, i amb més de 2.000 clients independents. Així Transgourmet es consolida com a referent amb el seu model de supermercat de proximitat.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!