Vés al contingut

Transgourmet

Mesures adoptades per GM FOOD per la protecció de tots

20 de març de 2020

Complint amb les indicacions de les autoritats sanitàries

Complint amb les indicacions de les autoritats sanitàries, a GM FOOD hem adoptat i actualitzat mesures de protecció tant per als nostres empleats, com per als nostres clients i proveïdors.

Per a una protecció adequada s’han repartit solucions hidroalcohòliques i elements de protecció, amb les corresponents instruccions per a un ús eficient i efectiu, i s’ha reforçat el servei de neteja. S’ha informat de les mesures adoptades i recomanades mitjançant comunicacions individuals i cartells en els espais comuns. També als centres Gros Mercat amb especial èmfasi en les mesures de protecció i higiene a adoptar com mantenir les distàncies de seguretat, controlar l’aforament i repartir elements de protecció. Les mesures de protecció també s’han aplicat a les plataformes de distribució i s’ha informat de les mesures preventives obligatòries per a transportistes i repartidors.

Tota aquesta informació s’ha anat actualitzant seguint totes les recomanacions de les autoritats sanitàries. A més, des del primer moment es van suspendre els viatges i es va fomentar el teletreball i l’ús de les diferents eines telemàtiques per a reunions i altres comunicacions.

GM FOOD garanteix el subministrament d’aliments i treballa intensament perquè la població tingui assegurada la disponibilitat habitual de productes en tot moment. L’empresa compta amb sis plataformes logístiques a tot el territori espanyol que s’han reforçat per atendre els clients com més ràpid millor.

Finalment, vol agrair la col·laboració d’empleats, clients i proveïdors, i enviar un sincer missatge d’ànim als afectats. Estem segurs que si tots actuem amb responsabilitat, aviat tornarem a la normalitat.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!