Vés al contingut
TorrejonArdoz

Transgourmet

GM FOOD inaugura una nova plataforma logística de 21.000m2 a Torrejón de Ardoz

10 de juliol de 2017

Consolidació del projecte d’implantació nacional

General Markets Food Iberica, líder nacional de la distribució alimentària a l’estat espanyol amb més 90 anys d’experiència, aposta per la seva consolidació i expansió a tot Espanya amb una Plataforma Logística a Torrejón de Ardoz (Madrid). El centre que generarà la creació de més de 100 nous llocs de treball, disposa d’una superfície de 21.000 m2 i començarà a operar a principis del 2018.

La nova plataforma ubicada al Parc Logístic de Casablanca de Torrejón de Ardoz (Madrid) compta amb el certificat d’edifici sostenible Leed Green Building. Dels 21.000 m2 que disposa el centre, 800 m2 es destinaran a les oficines de l’equip de GM FOOD de la Zona Centre, que actualment es troben al Parc Empresarial de Las Rozas.

La plataforma amb capacitat per a 20.000 palets, albergarà més de 8.000 referències de congelats, fruites, verdures, carn, peix, refrigerats i sec. Dins d’aquest assortiment es troben les més de 2.000 referències de les Marques Pròpies del Grup. Estarà operativa a principis de 2018 generant més de 100 llocs de treball.

Torrejón de Ardoz s’afegeix a les 5 plataformes de distribució que GM FOOD té en Espanya: Vilamalla (Girona), Fuente de Piedra (Màlaga), Tortosa (Tarragona), Burgos i Ingenio (Gran Canària). Amb el nou centre el Grup assoleix els 162.200 m2 de superfícies logístiques per proporcionar el millor servei als seus clientes.

Plan estratègic d’expansió

La nova plataforma de Torrejón forma part del pla estratègic nacional de GM FOOD que té l’objetiu de cobrir tot el territorio espanyol al 2025, quan l’empresa celebrarà els 100 anys d’història.

Aquest centre representa l’expansión i consolidació de la companyia en l’àrea de negoci de Foodservice i a la Zona Centre.

En els propers anys està previst creixer cap a les zones del Nord d’Espanya, com Galicia, Asturies i Cantabria, a més de reforçar la presència a les comunitats de Castella la Manxa, Castella Lleó, Madrid i Andalusia.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!